معاون برنامه ريزي استاندار چهار محال و بختياري گفت: همزمان با سفر رئيس جمهور و هيات دولت به استان 80 پروژه عمراني به بهره برداري مي رسد.

به گزارش خبرنگار"مهر" در شهركرد، سعادت الله عباسي در يك كنفرانس خبري در محل استانداري افزود: اين طرح ها با اعتباري بالغ بر 91 ميليارد و 450 ميليون ريال به بهره برداري مي رسد كه 32 ميليارد ريال آن در قالب اعتبارات دولتي و 59 ميليارد ريال اعتبارات از محل تسهيلات بانكي مي باشد.

عباسي ضمن اشاره به 4 طرح كه از محل اعتبارات بانكي تامين شده اند، عنوان كرد: طرح نخ پلي استر با اعتباري معادل 25 ميليارد ريال واقع در شهرستان بروجن، پروژه بسته بندي آب آشاميدني با اعتباري بالغ بر 9 ميليارد ريال واقع در شهر جونقان، طرح توليد پنير UF با اعتباري معادل 12 ميليارد ريال واقع در شهركرد و طرح فرم پلي استايلن يا ديوار پيش ساخته واقع در شهركرد با اعتباري بالغ بر 12 ميليارد ريال به بهره برداري مي رسند.

وي يادآور شد با راه اندازي اين طرحها فرصت اشتغال براي 138 نفر ايجاد خواهد شد.

معاون استانداري چهارمحال ووبختياري گفت: 76 طرح از محل اعتبارات دولتي تامين مي شوند كه بيش از 43 طرح از اين تعداد متعلق به صدا و سيماي استان است.

عباسي خاطرنشان كرد: در سفر هيات دولت و رئيس جمهور به استان 14 پروژه در بخش آموزش و پرورش و 6 طرح در بخش علوم پزشكي، 4 طرح در بخش عشاير و 2 طرح مربوط به شهرداري شهركرد، 5 طرح مربوط به بنياد مسكن يك طرح از مسكن و شهرسازي و يك ساختمان مربوط به سازمان مديريت و برنامه ريزي به بهره برداري مي رسد.