به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازپايگاه اينترنتي كميته يهوديان آمريكا،"ديويد هريس"مديراجرايي اين كميته دراظهاراتي جهت توجيه مواضع خصمانه اش عليه ايران مدعي شد : احمدي نژاد رئيس جمهوري ايران تصميم خود را براي ناديده گرفتن جامعه بين الملل در مسير دستيابي به سلاحهاي هسته اي و استفاده از تهديد زرادخانه هسته اي براي پيشبرد دستوركار رژيم افراطي ، روشن و شفاف كرده است".
وي همچنين درادامه سخنانش با تلاش براي القاي ضرورت برخورد با تهران وتهييج ديگران افزود:" زمان براي اغماض كردن از اين مسئله سپري شده است، اقدامي فوري نياز است تا از ورود ايران به آستانه دستيابي به برنامه هاي هسته اي مانع شويم".
اين عضولابي يهودي دربخش ديگري ازگفته هايش كه ازاذعان به تاثير گذاري منطق ايران هراس داشت، ادعا كرد : دنيا نبايد به خودش اجازه دهد تا درموضعي باشد كه به احمدي نژاد ويا سلطه روحانيون وابسته ومتكي باشد، دنيا بايد در تلاش باشد تا ازيك فاجعه هسته اي دوري گزيند، امكان اينكه تسليحات هسته اي به دست ايران و يا نمايندگان تروريست آن - به ويژه حزب الله - بيفتد، بسيار وحشتناك خواهد بود".
اين كميته در بيانيه خود آورده است :" كشورهاي مهم و بزرگ بايد هرگونه كمك به برنامه هاي هسته اي و برنامه هاي نظامي ايران را قطع كنند و بايد موضوع نقض توافقنامه هاي مربوط به منع تكثير سلاحهاي هسته اي را به شوراي امنيت ارجاع دهد".
اين صهيونيست آمريكايي با تاكيد بر ضرورت جلوگيري از دستيابي ايران به فناوري صلح آميز هسته اي مدعي شد: " اين كشور براي مدت دو دهه اقدام به پنهان سازي برنامه هاي خود از دنيا كرده بود و با توجه به اينكه اين كشور تهديدي بزرگ براي منطقه و صلح جهاني به شمار مي رود نمي توان به آن اجازه داد تا از كار هسته اي خود به عنوان يك كار معمولي در روابط دو يا چند جانبه برخوردار شود".
پيشينه عملكردهاي كميته در قبال ايران
به گزارش "مهر" كميته يهوديان ديدگاهها كه درسال 1906 و در واكنشي نسبت به برنامههاي سالهاي 1903 و 1905 شهر"كيشينف" درشوروي توسط يهوديان آلماني تباركه به آمريكا مهاجرت كرده بودند تأسيس گرديد و عملكردهاي منفي زيادي عليه ايران داشته است. واكنشهاي كميته در قبال ايران را مي توان به چند بخش تقسيم بندي كرد:
در اول فوريه 1999 شش گروه مهم يهودي از جمله كميته يهوديان آمريكا به طور مشترك از دولت آمريكا درخواست كردند تا سياست خود را تغيير دهد و درراستاي منافع اسرائيل درپي پيشبرد دولتي و اتحاد با كشورهاي سكولار مسلمان هم مرز ايران از جمله تركيه برآيد، زيرا ايران براي آمريكا و اسرائيل يك تهديد عمده است. در اين درخواست آمده بود كه ايران داراي تسليحاتي است كه مي تواند ديگر كشورها را تهديد كند "جيسون ايزاكسان" مدير دفتر كميته در واشنگتن اعلام داشت: آمريكا براي جلوگيري ازدستيابي ايران به سلاحهاي هسته اي با موانع زيادي روبروست وما دولتهاي اروپايي و روسيه را به علت عدم همكاري با ايالات متحده در اين خصوص سرزنش مي كنيم.
ضمناً اعضاء كميته از جيان كيچن وزيرخارجه اسبق چين به خاطر نقش آفريني وي در مبادلات نظامي متعارف دو طرف انتقاد كردند "رابرتز ريفكيند" رئيس وقت كميته به وزيرخارجه چين گفت : خطربزرگ ايران است واين خطربا بدست آوردن تسليحات غيرمتعارف، هسته اي، شيميايي، بيولوژيكي بيشتر مي شود. وي از مقام چيني درخواست كرد از نفوذ خود براي فشار به كره شمالي به عنوان شريك تسليحاتي ايران استفاده كند و از دادن اين تجهيزات توسط كره به ايران ممانعت به عمل آورد.
اين كميته نگراني خود را از توسعه روابط ايران با اروپا و چين اعلام كردند، از جمله اين نگرانيها امضاء قرارداد نفتي 2 ميليارد دلاري بين ايران و سه كشور مذكور بود.
حوزه ديگري كه كميته در آن عليه ايران فعاليت مي كند، به اصطلاح مبارزه با "تروريسم" است كميته ايران را در رديف كشور هاي تروريستي قرار داده و اعتقاد دارد كه دولت آمريكا بايد ايران را تحت فشار قرار داد و از لحاظ سياسي و اقتصادي به انزوا بكشد. به همين منظور از دولتهاي خارجي مي خواهد روابط عادي بازرگاني و سياسي خود با ايران را به طور مشخص محدود كنند از جمله اين فعاليتها انتقال تكنولوژي دومنظوره، ممنوع كردن پرداخت مجدد وام، لغو وام براي پروژههاي توسعه اين گونه تكنولوژي ها است.
همچنين اين كميته در ادعاهاي واهي ، ايران را عامل بمب گذاري درمركز يهوديان آرژانتين مي داند، گرچه چنين چيزي اثبات نشده ولي اميدوار بود كه بعد از محاكمه محكومين كه در آرژانتيني بودند، نقش ايران نيز ثابت شود. كميته از گامهاي اتخاذ شده توسط آرژانتين عليه ايران استقبال كرد.