رئيس پارك علم و فناوري دانشگاه تهران گفت: طراحي ريز پرنده ها، بال هاي هواپيما و هلي كوپترهاي بدون سرنشين، گلخانه هاي تحقيقاتي مورد نياز جهاد كشاورزي و IC هاي جديد نمونه پروژه هايي هستند كه در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران در حال انجام هستند.

دكتر "ناصر معصومي" در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر"، با اشاره به ساير پروژه هايي كه در اين پارك در حال انجام است افزود: در طراحي ريزپرنده ها حدود 12مهندس و دانشجوي فوق ليسانس گروه مكانيك دانشگاه تهران همكاري مي كنند.

وي افزود: علاوه بر فعاليت هاي فوق يك موسسه وابسته به نيروي انتظامي نيز در حوزه هاي علوم اجتماعي و جرم شناسي مشغول فعاليت در پارك است.

رئيس پارك علم و فناوري دانشگاه تهران با اشاره به اعتباراتي كه بايد به اين پارك از سوي وزارت علوم تعلق مي گرفت، خاطرنشان كرد: وزارت علوم بايد مبلغ 100 ميليون تومان به عنوان اعتبار پارك علم و فناوري دانشگاه تهران در سال جاري پرداخت مي كرد كه تاكنون حتي يك ريال نيز پرداخت نشده است.

وي افزود: هزينه راه اندازي اين پارك را حدود 500 ميليون تومان بوده و اين مبلغ به صورت وام و از محل بودجه دانشگاه تهران تامين شده است در حالي كه بايد وزارت علوم مسئوليت حمايت از پارك ها و مراكز رشد را عهده دار شود.

اين مقام مسئول تعداد شركت هاي استقرار يافته در پارك علم و فناوري دانشگاه تهران را 10 شركت نوپا عنوان كرد و افزود: اين شركت ها به دو دسته شركت هاي مركز رشد و شركت هاي پاركي تقسيم مي شوند.

وي تصريح كرد: شركت هاي مراكز رشد متشكل از فارغ التحصيلان و دانشجويان و شركت هاي پاركي شامل شركت هاي بزرگ جامعه هستند.

"معصومي" اظهار داشت: در پارك هاي علم و فناوري بايد ضمن حمايت از كسب و كارهاي نوپا، ايده هاي دانشجويان را نيز در مراكز رشد به مرحله توليد برسانيم .