نوع معماري معماران اسلامي و طراحي كاشيكاري بناهاي آنها انسان را به درون بنا دعوت مي‌كند، ولي ارتفاع برج جهان‌نما از مساجد اطراف بيشتر است و در واقع اين برج به آنها بي‌توجهي كرده است.

سيدين رئيس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي اصفهان در گفتگو با خبرنگار فرهنگ و هنر "مهر" در اصفهان گفت: "روايت است كه ساختمان‌هاي خود را بلندتر از مساجد نسازيد، حال آنكه برج جهان‌نما در برابر ساير آثار تاريخي از جمله مسجد امام و ... عرض اندام كرده است و اين مسئله جاي ايراد دارد."

وي اضافه كرد: "اصفهان به شهر گنبدهاي فيروزه‌اي و مناره‌ها معروف است و به همين دليل به عنوان يك شهر اسلامي مطرح شده است. در حالي كه جهان‌نما به عنوان يك ساختمان بلند و در كنار مسجد باب‌الرحمه و ابنيه‌اي چون ميدان امام و مسجد شيخ لطف‌اله و اماكن تاريخي ديگر، هيچ پاسخي به زيبائي‌شناسي و نيازهاي روحي ما نمي‌دهد. بايد زيربناي فكري احداث اين برج براي ما گفته شود تا ما توجيه شويم و مجموعه اين دليل‌ها ما را توجيه مي‌كند كه آيا فلسفه وجودي اين برج صحيح است يا خير؟"

رئيس حوزه هنري اصفهان در ادامه گفت: "برج جهان‌نما همه چيز را از دور به ما نشان مي‌دهد، در حالي كه نوع بنايي كه معماران اسلامي ساخته‌اند دعوت به درون است و طراحي كاشيكاري آن انسان را به درون بنا دعوت مي‌كند. جهان‌نما ارتفاعش از مساجد اطراف بيشتر است و در ساختمان اين بنا به آنها بي‌توجهي شده است."