مدير عامل شركت پالايش و پخش فراورده هاي نفتي گفت : فعلا درحال آشنايي با اين بخش هستم و برنامه هايم را تا يك ماه آينده اعلام مي كنم .

محمد رضا نعمت زاده درگفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر درباره برنامه هاي خود در اين شركت گفت : فعلا در بخش پالايش و پخش  آشنايي كافي ندارم به همين دليل درحال بررسي وضعيت موجود هستم .

وي در باره برنامه هاي خود در اين شركت گفت : برنامه هايم را تا يك ماه آينده اعلام مي كنم ولي فعلا بايد بگويم كه  شرايط سوخت كشور و نياز به حل فوري آن از مهمترين اولويت ها محسوب مي شود .

وي در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبني براينكه در شركت پتروشيمي چه نمره اي به خود مي دهيد ،گفت : از ديگران بپرسيد اما ما به بسياري از هدف هاي خود در اين بخش رسيده ايم .

وي راه اندازي پتروشيمي بندر امام و ديگر مجتمع هاي پتروشيمي را از مهمترين اهداف خود عنوان و اضافه كرد : استفاده از توان داخلي ، ارتقا تكنولوژي ايران در صنعت پتروشيمي ، ورود به بازارهاي خارجي و افزايش تعداد شركتهاي پتروشيمي  از ديگر اهداف تحقق يافته در اين بخش است.