به گزارش خبرنگار مهر، سردار جعفر اصلانی، شامگاه جمعه، در نشست با رسانه های محلی با بیان این که آموزش باعث بقاء و ارتقاء ساختار سلامت می گردد، گفت: آموزشی کردن بیمارستان ها یکی از راه های رشد و توسعه بیمارستان ها است.
وی افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی استان با گستردگی طولی و فاصله زیاد غرب و حتی مرکز استان از شهرهای شرقی، وضعیت استراتژیک جغرافیایی گنبد در منطقه و دسترسی آسان ۵۰ درصد جمعیت استان (جمعیت ساکن در گنبد و شهرهای شرقی استان)، بار بیماری ها و قطب بیماری سرطان بودن، راه اندازی دانشکده ها، انتقال مراکز آموزشی از مرکز استان، بسط و گسترش و آموزشی کردن بیمارستان ها در گنبدکاووس ضروری است.
وی تاکید کرد: گنبد قطب سرطان مری بوده و لازم است مراکز مجهز تشخیص و درمان بیماری سرطان و آموزش نیروهای متخصص نیز در این شهرستان ایجاد گردد.
اصلانی گفت: با راه اندازی مراکز جامع درمان سرطان و با توزیع مناسب داروها می توان از اتلاف هزینه ها جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: در کشور همسایه ترکیه بیش از ۱۰۰ مرکز درمان جامع سرطان وجود دارد.
در ادامه، رضا صابری، سرپرست شبکه بهداشت و درمان گنبد گفت: با تزریق منابع نظام تحول سلامت در بدنه بهداشت و درمان، گام های خوبی برای تامین نیازهای درمانی مردم بویژه در سطح دوم ارائه خدمات برداشته شد و افتتاح فاز دوم بیمارستان ۹۶ تختخوابی پیامبر اعظم (ص) و کلینیک تخصصی بیمارستان طالقانی گنبد نیز در همین راستا شکل گرفت.
وی احداث بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در گنبد را یکی از نیازهای اساسی مردم شرق استان دانست و افزود: با پیگیری های انجام شده مطالعات اولیه در خصوص جانمایی بیمارستان انجام است.
صابری ادامه داد: در سطح شهرستان بخش خصوصی و بخش دولتی تعامل خوبی داشته و برای حل مشکلات درمانی مردم تلاش می کنند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گنبد با اشاره به شعار وزارت بهداشت و درمان با عنوان «عزم ملی برای دسترسی عادلانه به خدمات» افزود: با توجه به تعداد پزشکان فوق تخصص و متخصص شهرستان، تجهیزات موجود در کلینیک های تخصصی کافی نبوده و لازم است برای تجهیز بیمارستان ها با توجه به ظرفیت های موجود اقدامات جدی تری انجام شود.
صابری گفت: با احتساب جمعیت شهرستان های همجوار، طولانی بودن زمان دسترسی به خدمات برای فاصله زیاد شرق و غرب استان، بالا بودن میزان بروز و شیوع بیماریهایی از قبیل سرطان، سل، سالک و غیره، شهرستان گنبدکاووس پتانسیل لازم برای راه اندازی دانشکده علوم پزشکی، مرکز جامع درمان سرطان، پزشکی هسته ای، رادیو تراپی و آنژیوگرافی دارد.