کرمان - مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور از حضور ۶۲ هزار بیمه شده روستایی و عشایری در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا رستمی پیش از ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار کرمان گفت: خواسته ای که از استاندار و فرمانداران استان کرمان دارم این است که در راستای توسعه بیمه در استان کمک کنند.

وی صندوق بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان کشور را یکی از چهار صندوق زیر مجموعه وزارت رفاه نام برد و افزود: این صندوق، کار  تامین اجتماعی در حوزه کشاورزان، روستاییان و عشایر را انجام می دهد.

رستمی با بیان اینکه افراد روستایی و عشایر بالای ۱۸ می توانند در صندوق عضو شوند، گفت: هم اکنون  صندوق با سه هزار و ۵۰۰ کارگزار در کل کشور و ۱۹۰ کارگزار در استان کرمان عمدتا به صورت تعاونی های تولیدی و دهیاری ها مشغول به فعالیت است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور با بیان اینکه این صندوق با هدف حمایت از روستاییان و عشایر راه اندازی شده است، گفت: این صندوق منابع بسیار خوبی را به روستاییان و عشایر پرداخت می کند.

وی تصریح کرد: کف پرداخت حق بیمه برای روستاییان و عشایر در سال ۱۵۰ هزار تومان و سقف حق بیمه ۳۵۰ هزار تومان است.

این مسئول ملاک برای تشخیص روستایی بودن یا عشایری بودن افراد را  تاییدیه از شورای اسلامی روستایی دانست و گفت: این تاییدیه برای یک سال کافی بوده و نیاز به تمدید در سال های بعد ندارد.

رستمی با بیان اینکه امکان ۳۰۰ هزار بیمه شده در کرمان وجود دارد، گفت: در این استان ۶۲ هزار بیمه شده روستایی و عشایری وجود دارد و این استان نسبت به جمعیتی که در آن قرار دارد رتبه چهارم را بعد از استان های آذربایجان، فارس و خراسان دارد.

در این جلسه غلامرضا شاکری مدیرکل امور عشایری استان کرمان نیز با اشاره به حضور ۲۲ هزار و ۵۴۶ خانوار عشایر در استان کرمان گفت: کرمان رتبه دوم استان های عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: مشکل استان در تولید نیست بلکه مشکل در عرضه است و در حال حاضر ۳۵ درصد صنایع دستی استان توسط عشایر تولید می شود.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر کشور یادآور شد: هر سیاه چادر عشایر را می توان یک کارگاه تولیدی دانست بنابراین برای فروش این تولیدات باید اقدامات موثر  انجام دهیم.

 

برچسب‌ها