به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مصطفی قانعی گفت: این همایش با هدف ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین محققان و اندیشمندان بیوتکنولوژی از سوم تا پنجم خرداد ماه جاری برگزاری می شود.
وی افزود: ارائه آخرین دستاوردهای علمی محققان درعرصه های گوناگون بیوتکنولوژی، جلب توجه مسوولان کشوربه اهمیت بیوتکنولوژی و موفقیت های آن در سال های اخیر برای توسعه و پیشرفت کشور و معرفی توان و تجربه انجمن بیوتکنولوژی ایران به عنوان یک ساختار مردم نهاد و مشاور در سیاست گذاری، ممیزی، تدوین قوانین و برنامه ریزی کلان کشور و اجرای برنامه های متعدد مرتبط با بیوتکنولوژی در سطح ملی از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
دبیر اولین همایش بین المللی و نهمین همایش ملی بیوتکنولوژی ادامه داد: این همایش با هدف دست یابی به اهداف سند چشم انداز نظام و تهیه نقشه جامع علمی کشور با هدف توسعه علم و فناوری درسالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
وی گفت: برگزاری هم اندیشی، نشست های تخصصی، کارگاه های آموزشی و تبادل نظر و برگزاری سخنرانی های علمی توسط استادان، دانشمندان و سیاست گذاران حوزه زیست فناوری، از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای این همایش است.
قانعی درباره محورهای برگزاری این همایش اظهار کرد: بیوتکنولوژی پزشکی، بیوتکنولوژی گیاهی (کشت بافت گیاهی، میکروبیولوژی در کشاورزی، مهندسی ژنتک گیاهی و ژنومیکس گیاهی)، بیوتکنولوژی دارویی و صنایع غذایی، بیوانفورماتیک و زیست سامانه ها، بیوتکنولوژی ریزسازواره ها، بیوتکنولوژی جانوری، مباحث اخلاقی در بیوتکنولوژی و بیوتکنولوژی صنعت و معدن، ازمحورهای تعیین شده این همایش است.
وی در پایان از حضور ۲۰ سخنران خارجی از کشورهای ژاپن، فیلیپین، هند، پاکستان، کویت، مغولستان و رئیس اتحادیه بیوتکنولوژی کشاورزی اروپا در این همایش خبر داد.