شهرکرد - مدیر حوزه ایثارگران سپاه حضرت قمربنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری از اعزام سومین کاروان خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان به مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سپاه قمربنی هاشم چهارمحال و بختیاری حسن کریمیان، در حاشیه اعزام سومین کاروان خانواده معظم شهداء، ایثارگران و جانبازان استان به مشهد مقدس، گفت: این اردوهای زیارتی با هدف تجلیل از خانواده معظم ایثارگران و شهدای هشت سال دفاع مقدس و پاسداشت هفته مقاومت و پایداری برگزار می شود.

وی، افزود: ۹۰ نفر از خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان سپاه استان در قالب سومین کاروان اعزامی با دو دستگاه اتوبوس عازم مشهد مقدس شدند و مدت این اردوی زیارتی فرهنگی پنج روز است.

کریمیان ادامه داد: بازدید از موزه ها، حرم شناسی، شناخت آداب و تربیت اسلامی، سبک زندگی دینی و ... از جمله برنامه های پیش بینی شده برای زایران حرم مطهر حضرت ثامن الحجج (ع) است.

وی یادآور شد: تاکنون دو کاروان دیگر از خانواده معظم شهدای بسیج استان به تعداد ۱۶۵ نفر از ستاد سپاه استان و ناحیه مقاومت شهرستان شهرکرد به مشهد مقدس اعزام شده اند.

برچسب‌ها