به گزارش خبرگزاری مهر، موسی سلطانی مدیر شبکه کودک تبیان با بیان اینکه کشور نیازمند تربیت نسلی فعال و کارآمد در حوزه تولید است افزود متاسفانه بسیاری از مواد آموزشی و شیوه های ارائه مطلب در مدارس کشور به صورت غیرکاربردی بوده و نهایتا در بهترین حالت تبدیل به دانشی می شود که خروجی محور نیست و در سطح آکادمی و تئوری باقی می ماند.
وی با اشاره به سیستم های آموزشی نوین در سطح جهان و گرایش به سوی مطالب کاربردی و مهارتی، تغییر نگرش در حوزه آموزش کودکان و نوجوانان را امری بدیهی و لازم دانست.
سلطانی افزود: با بررسی تحقیقات به عمل آمده از سطح مدارس، عامل وجود چالش ها و آسیب های جدی در این حوزه را عدم سوق به سوی حرفه و مهارت اموزی دانست و تربیت فرزندان مصرف گرا را مهمترین ضعف ساختار بر شمرد.
مدیر شبکه کودک تبیان با بیان این مطلب که موسسه تبیان با هدف ارائه راهکار لازم برای مدارس و با توجه به تجارب عملی این طرح، توسط استاد علیرضا تبریزی به عنوان تامین کننده محتوای طرح ، اقدام به طراحی و پیاده سازی فرایند آموزشی مناسب و تولید محصولات مورد نیاز ازجمله سایت، نرم افزار، کتاب و سایر موارد نموده است.
وی افزود: جهت افزایش بهره وری طرح، سه گروه فرزندان، والدین و مربیان در این طرح تحت آموزش مهارت های لازم قرار خواهند گرفت و در پایان هر دوره گواهی نامه مربوطه به فراگیران اعطا خواهد شد.
سلطانی گفت: طرح «هنر و خلاقیت» برای رده سنی ۶ تا ۱۲ سال به تفکیک مقطع تحصیلی تدوین شده و به صورت یک فرایند مستمر برای ۷ سال متوالی دانش آموزان از مقطع پیش دبستان تا ششم دبستان بر اساس برنامه مجزا و هدفمند اجرا خواهد شد.
وی افزود: ۴ مهارت پایه ای بر اساس استانداردهای بین المللی همچون نقاشی و رنگ آمیزی، برش و حجم سازی، تاکردن و اریگامی و زیبانویسی خط تحریری به فراگیران آموزش داده خواهد شد.
سلطانی با بیان اینکه این طرح پاسخگوی مناسبی برای والدین و مربیانی است که کما بیش دغدغه برنامه ریزی اوقات فراغت بچه ها را دارند افزود ، شاخص های ارزیابی رشد مهارت و خلاقیت کودکان و نوجوانان نیز ارائه خواهد شد.
در ادامه از تمامی مراکز آموزشی، مدارس، سراهای محلات شهر تهران و مراکز فرهنگی علاقه مند به برگزاری دوره های هنر و خلاقیت دعوت شد که حداکثر تا ۱۵ خرداد ماه درخواست خود را از طریق سایت www.honaremadreseh.ir ثبت و تفاهم نامه لازم را دریافت نمایند.