محمود بارانی در گفت و گو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون جنوب تهران دارای ۲۵۰ حلقه چاه زه آب و پساب است که اختصاص ۵۰ حلقه از آن می تواند تحولی در بخش های مختلف زرندیه ایجاد کند و توسعه باغ های پسته زرندیه، ایجاد بیش از هزار فرصت شغلی در این منطقه را در پی دارد.
وی بیان داشت: شرکت تعاونی هامون سبز از سال های قبل درخواست انتقال پساب جنوب تهران به زرندیه را مطرح کرده که هم اکنون نیز در حال پیگیری است و اخیرا جلسه ای با محمدعلی طهماسبی، معاون باغبانی وزیر جهاد برگزار شد که ایشان قول مساعدی برای پیگیری این پروژه دادند.
بارانی ادامه داد: شرکت تعاونی هامون سبز، تمامی هزینه انتقال این پساب جنوب شهر تهران را به دشت سلطان احمدلو زرندیه تقبل کرده است، چون علاوه بر ایجاد تولید و اشتغال، یک فضای سبز مناسب در نزدیکی تهران فراهم می شود.
وی افزود: هم اکنون پساب ها در برخی مناطق جنوب شهر تهران موجب بروز مشکلاتی شده است و انتقال مازاد پساب به زرندیه ضمن حل چالش تهران، تحول عظیم در کشاورزی زرندیه ایجاد می کند.
بارانی ابراز داشت: در حال حاضر از حدود هفت هزار و ۵۰۰ هکتار باغ پسته در زرندیه، حدود پنج هزار و ۳۰۰ هکتار آن در منطقه سلطان احمدلو واقع شده است و تاکنون زمینه اشتغال حدود سه هزار نفر در این منطقه فراهم شده است، اما با وجود شرایط مناسب و زمین های مستعد کشت پسته در دشت زرندیه، رفع معضل کم آبی در توسعه پسته کاری زرندیه ضروری است.
رییس هیات مدیره تعاونی تولیدکنندگان پسته استان مرکزی گفت: کیفیت پسته تولیدی در زرندیه در حد ارگانیک است و کشورهای اروپایی نیز متقاضی خرید پسته این شهرستان هستند و پسته یکی از محصولات صادراتی است که سهم به سزایی در ارتقای درآمدهای غیرنفتی دارد و باید از این ظرفیت به درستی بهره گرفته شود.
گفتنی است شهرستان زرندیه در شمال استان مرکزی و ۸۰ کیلومتری تهران قرار دارد و ۷۰ درصد باغ های پسته استان مرکزی به این شهرستان اختصاص دارند.