کرج- استاندار البرز توسعه دولت الکترونیک را بدون فرهنگ سازی غیر ممکن دانست و گفت: دولت یازدهم توجه ویژه ای به توسعه دولت الکترونیک دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، دومین جلسه کارگروه توسعه دولت الکترونیک با حضور استاندار البرز شامگاه گذشته در سالن شهدای دولت البرز برگزار شد.

سید حمید طهایی در این جلسه اظهار کرد: دولت یازدهم توجه ویژه‌ای به توسعه دولت الکترونیک در کشور دارد.

وی در ادامه گت: تا وقتی مردم نسبت به استفاده از خدمات الکترونیکی راغب نباشند نمی‌توانیم دولت الکترونیک را توسعه دهیم و بایستی در این زمینه فرهنگ سازی صورت گیرد.

طهایی افزود: فرهنگ و ساز و کار توسعه دولت الکترونیک باید به موازات هم فراهم شود.

استاندار البرز با اشاره به اینکه گاهی بخشنامه و دستورالعمل کفایت نمی کند، گفت: باید با ساماندهی در گروه های مختلف در هر دستگاهی نشست های تخصصی از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری برگزار شده و آسیب شناسی لازم صورت گیرد زیرا دولت به دنبال این است تا با استفاده از توسعه دولت الکترونیک تحولی در ساختار اداری کشور ایجاد شود.

دولت به دنبال جایگزینی خدمت‌محوری بجای سازمان‌محوری است

وی با اشاره به اینکه در این طرح دولت محور بوده و فناوری اطلاعات و ارتباطات به عنوان ابزار تسهیل کننده کارها هستند، گفت: زیر پوشش قرار گرفتن تمامی ارکان دولت و نظام در طرح توسعه دولت الکترونیک از اهمت زیاد برخوردار است علاوه بر این تمامی استان‌ها، وزراتخانه‌ها و سازمان‌ها با استفاده از این سامانه مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

استاندار البرز با بیان اینکه نتیجه دولت الکترونیک کارایی، اثربخشی، چابکی، ارائه اطلاعات باکیفیت، افزایش شفافیت و تسهیل در دسترسی به خدمات است، بیان کرد: دولت به دنبال این است تا خدمت‌محوری را جایگزین سازمان‌محوری کند.

وی، توانمندسازی دولت برای کارآفرینی، توانمندسازی دستگاه های اجرایی برای عرضه مؤثر خدمات دولتی را از جمله چشم اندازهای دولت در طرح توسعه دولت الکترونیک عنوان کرد.

طهایی، فرهنگ سازی و آموزش مردم در شهرها و روستاها را یکی دیگر از مصوبات این شورا عنوان و تصریح کرد: تا مردم نسبت به استفاده از خدمات الکترونیکی راغب نباشند نمی‌توانیم دولت الکترونیک را توسعه دهیم و ما در این زمینه بسیار عقب هستیم.

80 درصد جمعیت البرز در کلانشهر کرج ساکن هستند

وی افزود: در راستای ارائه خدمات به شهروندان تا کنون دفاترخدمات پیشخوان دولت و پلیس + 10 در شهروند مداری موفق بوده است و منجر به مطلوبیت در بین شهروندان شده است می  توانیم با فرهنگ سازی در ارائه خدمات الکترونیک نیز موفق باشیم.

طهایی با تاکید بر اینکه از فارغ التحصیلان استان در این زمینه استفاده شود گفت: در قبال نیروهای فارق التحصیل مراکز آموزشی و دانشگاهی استان در رشته های مرتبط  با خدمات الکترونیک بباید احساس مسئولیت کنیم باید بستر فعالیت این تعداد نیروی انسانی فراهم شود.

وی افزود: ما هم در استان در این امر جدی باشیم نقطه قوت استان البرز ما این است استان ما جدید التاسیس است و 80 درصد جمعیت استان در مرکز استان است.

وی در پایان افزود: حدود 80 درصد از جمعیت استان البرز در شهر کرج ساکن هستند ضمن اینکه این امر فرصتی برای ارائه خدمات در حجم وسیع تری از ساکنین استان البرز را پوشش می دهد و سرمایه گذاری خوبی در شهر کرج در حوزه خدمات الکترونیکی زیر ساخت شده است و عمده هدف گذاری این خدمات باید به سمت ارائه سرویس های الکترونیکی دستگاه های تغییر جهت دهند و امکان بهتر از منابع را ایجاد می کند .