به گزارش خبرنگار مهر، گودرزی کریمی فر ظهر پنجشنبه در هفدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان لرستان اظهار داشت: یکی از سیاست های آموزش و پرورش توسعه مشارکت های عمومی است که مهمترین محور آن حضور خیرین مدرسه ساز در امر مدرسه سازی است.
وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش بزرگترین فصل مشترک حاکمیت و ملت است بیان داشت: ما به تعامل و مشارکت آموزش و پرورش با سایر دستگاه های حقیقی و حقوقی معتقد هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان تعداد آموزشگاه های استان را چهار هزار و ۲۰۷ آموزشگاه برشمرد و افزود: ۳۰ هزار معلم، ۱۵ هزار فرهنگی بازنشسته و ۳۰۷ هزار دانش آموز در استان لرستان وجود دارد.
کریمی فر تعداد مدارس تخریبی استان را ۴۳۵ مدرسه برشمرد و گفت: در این راستا هزار و ۳۱۵ کلاس درس تخریبی هستند.
وی اظهار داشت: ۲۲۹ پروزه خیر ساز در قالب ۹۴۵ کلاس توسط خیرین در لرستان ساخته شده و به بهره برداری رسیده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان با اشاره به اینکه این اداه کل با تنگناهای مالی فراوانی مواجه است بیان داشت: خیرین کسانی هستند که داشته های خود را داده الهی دانسته و خود را موظف می دانند بخشی از سرمایه خود را در راه مدرسه سازی هزینه کنند.
کریمی فر با بیان اینکه کار خیرین معامله با خداست و عاری از ریاکاری است، اضافه کرد: خیرین مدرسه ساز دارای اهداف عالیه ای هستند و این اهداف را به درستی تشخیص داده اند.
وی یادآور شد: تعداد زیادی از فضاهای آموزشی مناطق کمتر توسعه لرستان نیازمند نوسازی هستند که مصمم هستیم با همت خیرین مدرسه ساز این پروژه های نیمه تمام را تکمیل کنیم چرا که دولت به تنهایی قادر به تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها نیست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان ایجاد فرصت های عادلانه برای دسترسی به عدالت آموزشی را یکی دیگر از سیاست های این آموزش و پرورش دانست و گفت: عدالت آموزشی زمانی محقق می شود که در دل صخره ها و کوه ها استعدادهای دانش آموزان کشف شود.
کریمی فر حضور خیرین مدرسه ساز را در تحقق عدالت آموزشی بسیار موثر دانست و بیان داشت: خیر مدرسه ساز می تواند با اهدای یک خشت گامی برای مشارکت در یک کار خیر بردارد.
وی ابراز امیدواری کرد در سال جاری شاهد خلق حماسه مدرسه سازی در کل کشور باشیم و یادآور شد: در جشنواره خیرین مدرسه ساز تهران اعتبارات خوبی در امر مدرسه سازی برای استان محقق شد.