معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت برنامه های این وزارت خانه را برای کاهش آسیب های اجتماعی در دانشگاه های علوم پزشکی تشریح کرد.

دکتر محمدرضا  فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش آسيب هاي اجتماعی در بين دانشجويان علوم پزشکی گفت: یکی از مواردی که می تواند آسیب‌های اجتماعی را کاهش دهد، مشاوره است.

وی ادامه داد: در تمام دنیا، مراجعه افراد دارای مشکل به  پزشک و مشاور در بخش سلامت روان و سلامت جسم یک امر قابل قبول است، وظیفه مشاوران و پزشکان نیز کاهش آسیب هایی است که افراد مراجعه کننده را تهدید می کند.

معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت افزود: یکی از برنامه های وزارت بهداشت در راستای کاهش آسیب های اجتماعی، تقویب مشاوره در دانشگاه علوم پزشکی است.

وی یادآورشد: برخی مواقع تور حفاظتی ما برای دانشجویان فراگیر نبوده و تعداد مشاوران پاسخگو نیست. برهمین اساس راهبرد دوم ما استفاده از دانشجویان خوابگاه‌ها و دانشکده‌ها برای پیشگیری و حوزه سلامت روان است.

فراهانی ادامه داد: راهکار سوم ما برای کاهش این آسیب ها، ایجاد کانون‌های دانشجویی است تا دانشجویان خود انگیزه یافته و دراین حوزه فعالیت کرده و به کاهش آمارها کمک کنند.

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت افزود: البته سیستم مشاوره، پوشش و ضریب پوشش و چتر حمایتی ما از وزارت علوم و اقشار دیگر قوی تر است.