به گزارش خبرنگار مهر، علی جباری ظهر شنبه در نشست مشترک با مسئولان قضایی، اجرایی و انتظامی استان کرمان در دادگستری کرمان اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه ای استان کرمان بالاست و کرمان همکاری بسیار خوبی با این صندوق دارد.
وی ادامه داد: باید با پیشگیری، فرهنگ سازی و جلوگیری از تخطی و جرائم رانندگی همه کسانی که دارای خودرو هستند را ملزم به داشتن بیمه نامه شخص ثالث کنیم و در صورت عدم دارا بودن بیمه نامه از تردد این افراد در جامعه با وسایل نقلیه جلوگیری به عمل آوریم.
جباری گفت: یکی از چالش ها و معضلات ناشایستی که برای صندوق تامین خسارت های بدنی وجود دارد افزایش بی رویه حوادث و سوانح رانندگی است که مقصر جریان، فراری است که بیش از ۷۰ درصد این امر در سطح کشور وجود دارد و باید اقدامات اساسی در کشور برای کاهش این روند انجام شود.
وی با بیان اینکه حوادث و سوانح رانندگی هزینه های انسانی بسیار سنگینی بر جامعه ما تحمیل می کند، افزود: متاسفانه عمده کسانی که در این حوادث مصدوم شده یا فوت می شوند در رده سنی ۱۵ تا ۲۳ سال قرار دارند و این در حالی است که این جوانان و نوجوانان سرمایه مملکت ما به شمار می روند.
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی همچنین بر احراز چگونگی وقوع حوادث برای جلوگیری از سواستفاده های احتمالی در سطح کشور تاکید کرد و گفت: متاسفانه در برخی از پرونده ها که به صندوق تامین خسارت های بدنی ارجاع داده شده است موضوع صحنه سازی بوده که این امر در استان کرمان با عزم مسئولان قضایی و انتظامی وجود نداشته است.
جباری ادامه داد: با وجود اینکه پلیس در یک دهه اخیر زحمات زیادی در این حوزه متحمل شده و آمار ۲۸ هزار را به ۱۶ هزار رسانده است؛ اما در سال گذشته تنها در کرمان هزار نفر کشته و ۱۱ هزار مصدوم داشتیم که هنوز این آمار بالاست.
وی ادامه داد: شاید اکثر این آمار مربوط به پلیس نباشد و ۶۰ درصد این صدمات به خود نیروی انسانی برمی گردد که باید در این زمینه فرهنگ سازی و آموزش های لازم انجام گیرد.
وی ابراز کرد: یکی از مباحثی که نیاز جدی به حضور و توجه نیروی انتظامی دارد حرکت جوانان و نوجوانان با موتورسیکلت، بحث استفاده از کلاه ایمنی، داشتن گواهینامه و بیمه نامه است که در این زمینه به خانواده ها باید آگاهی ها و آموزش های لازم داده شود.
جباری در رابطه با موضوع بیمه توسعه کشور گفت: متاسفانه بیمه توسعه از جمله مشکلات یک دهه اخیر صنعت بیمه در ایران است که مردم را گرفتار کرده و وجوه عمومی را تبدیل به مایملک خصوصی کرده است.
وی با اشاره به اینکه بیمه توسعه ۱۰۰ میلیارد تومان بدهی به مردم دارد، افزود: شورای بیمه نیز هوشمندانه ترین تصمیم را برای حل مشکلات مردم گرفته است تا منافع عموم مردم را که تبدیل به منافع خصوصی شده است را از محل آورده های این شرکت مردم پرداخت کند.
مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی در پایان گفت: با کمک قوه قضاییه یک بخش از کار قبل از سال انجام شده است و اموال و دارایی را تا حدودی شناسایی تا آن ها را تبدیل به نقد و خسارت مردم را پرداخت کنند.