داريوش بابائيان، تهيهكننده سينما، در گفتگو با خبرنگار سينمايي "مهر" با بيان مطلب فوق افزود: "رويكردي كه اين دو سال اخير در جشنواره فيلم فجر در ارتباط با سينماي كشورهاي آسيايي و ايجاد بازارهاي منطقهاي در پيش گرفته شده ميتواند آينده ايران را در بازار اين كشورها تضمين كند. با اينكه سال گذشته اين رويكرد نتوانست سينماي ايران را براي حضور در بازارهاي منطقهاي كمك كند، اما اميدوارم ادامه اين روند پيكره سينماي حرفهاي ما را از نظر اقتصادي رونق دهد."
وي ادامه داد: "خريدار فيلمهاي ايراني در بازارهاي جهاني بيشتر اروپاييها هستند، اما هنوز ما نتوانستهايم در بازارهاي آسيايي همرديف رقيب قدرتمند خود يعني سينماي چين قرار بگيريم. من به ادامه اين روند در جشنواره فيلم فجر خوشبين هستم و حتي بخش سينماي امريكاي لاتين كه امسال در اين جشنواره مد نظر قرار گرفته را بخش موثري براي آشنايي با سينماي اين كشورها و نوع توليدات آنها ميدانم. فكر ميكنم نتيجه اين حركت در مدت زمان بيشتري جواب دهد."
اين تهيهكننده سينما مديريت صحيح و سياستگذاري درست دستاندركاران سينمايي را يكي ديگر از راههاي رسيدن مطلوب به بازارهاي جهاني دانست و افزود: "سينماي ايران سينمايي است كه پيام و هدف خاص خود را به تصوير ميكشد و در گونه داراي ريشه و هدفمند است كه اگر به اين سينما بها داده نشود و فراموش شود ما دچار شكست فرهنگي ميشويم زيرا ما در سالهاي اخير در جشنوارههاي جهاني حضور پررنگي از خود به نمايش گذاشتيم و اين امر از طريق مديريت صحيح و سياستگذاري درست مديران فرهنگي و جشنوارهاي است."
بابائيان يكي از مشكلات سينماي ايران را كمبود بودجه عنوان كرد و گفت: "اگر بودجه كافي براي اين هنر كه حرف اول را ميزند در نظر نگيريم حتما اين سينما سقوط خواهد كرد. سالن سينما كه استاندارد باشد نداريم و كمبود امكانات حرفهاي در اين سينما بيداد ميكند. البته در بخش توليد سينماي ايران حضور بخش خصوصي ميتواند بسياري از مشكلات را حل كند. سينماي ايران به حمايت مجلس و دولت نياز دارد. من فكر ميكنم جشنواره فيلم فجر ميتواند براي درخواست حمايت همهجانبه دولت از اين سينما مكان موثري باشد و مطالبات سينمايي كساني كه در اين عرصه فعاليت ميكنند به نوعي جدي گرفته شود تا بتوانيم با اين حمايتها و مشاركت بخشهاي ديگر در امر توليد به سينمايي كه داراي هويت ملي است برسيم."