بجنورد - مدیركل حمل و نقل پایانه های خراسان شمالی خواستار توجه جدی مسئولان به زیرساخت های حمل و نقل در این استان شد.

سعید سبحانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نبود شهرك حمل و نقل پایانه های مسافربری در مركز استان، کمبود مجتمع های خدمات رفاهی، بزرگراه و فرسوده بودن ناوگان از جمله مشكلات اساسی حوزه حمل و نقل پایانه های این استان است.

وی گفت: شهرك حمل و نقل مکانی برای استقرار شركت های حمل و نقل محسوب می شود که با توجه به مزایایی که این شهرک دارد باید به آن توجه داشت.

سبحانی جمع آوری و تمركز بار از داخل شهرها و جلوگیری از تردد وسایل نقیه سنگین از داخل شهرها را یکی از مزایای شهرك حمل و نقل عنوان كرد.

این مسئول در خصوص احداث پایانه مسافربری شهرستان بجنورد نیز گفت: هم اكنون در مرحله مكان یابی برای راه اندازی پایانه مسافربری مركز استان هستیم و امیدواریم که با عبور از مراحل مقدماتی، هرچه سریعتر عملیات اجرایی احداث این پایانه در دستور کار قرار گیرد.

مدیركل حمل و نقل پایانه های خراسان شمالی با بیان اینکه هم اکنون به جز در شهر بجنورد، پایانه مسافربری در سه شهرستان دیگر استان فعال است، افزود: چهار شهرستان دیگر استان هنوز فاقد پایانه مسافربری هستند.

سبحانی عدم صدور مجوز احداث مجتمع های خدماتی رفاهی محور بجنورد به جنگل گلستان را به دلیل متعلق بودن اراضی به محیط زیست یکی از مشکلات احداث این مجتمع ها عنوان کرد و گفت: نبود امکانات فوق در سمت راست این محور برای استفاده رانندگان وسایل نقلیه، موجب بروز حوادث جاده ای می شود.

وی عنوان كرد: دوبانده كردن محور بجنورد به جنگل گلستان نیز یکی از مشکلات اساسی این حوزه است كه متاسفانه تنها قطعات كوتاهی از این محور تاکنون دوبانده شده است.

سبحانی گفت: توجه به نوسازی ناوگان استان نیز از مباحث مهم و قابل توجهی است كه با ارائه تسهیلات كم بهره می توان سریع تر نسبت به نوسازی ناوگان اقدام كرد.

مدیركل حمل و نقل پایانه های خراسان شمالی با اشاره به جایگاه حمل و نقل استان در سطح كشور افزود: هم اكنون ۱.۵ درصد كل بار كشور و یك درصد جابجایی مسافر در كشور از شهرستان های این استان صورت می گیرد.

وی تصریح کرد: گرچه جایگاه حمل و نقل پایانه های استان در کشور، جایگاه نسبتا مناسبی است اما هنوز تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله زیادی داریم.

سبحانی با بیان اینکه حمل و نقل یکی از شاخص های توسعه به شمار می رود، اظهار داشت: خراسان شمالی فاقد امکانات حمل و نقل ریلی است و به همین دلیل سه درصد جابجایی مسافر از استان از طریق حمل و نقل هوایی و ۹۷ درصد جابجایی از طریق حمل و نقل جاده ای انجام می دهد.

وی با اشاره به اینکه خراسان شمالی پتانسل خوبی در جابجایی ۱۰۰ درصد كالا و ۹۷ درصد مسافر، از طریق شریان های جاده ای دارد، خواستار توجه بیشتر به حوزه حمل و نقل از طریق جذب سرمایه گذار در راستای توسعه استان شد.

مدیركل حمل و نقل پایانه های خراسان شمالی تصریح كرد: افزایش خدمات در حوزه پایانه ها از جمله حمل و نقل سریع، روان و ایمن، در جذب گردشگر بسیار موثر است.

به گزارش خبرنگار مهر، خراسان شمالی با دارا بودن هشت شهرستان، جمعیتی بالغ بر ۹۱۱ هزار نفر دارد.