علی فعله گری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۷۰ پروژه مرمتی آثار باستانی با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال برای سال ۹۴ به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان پیشنهاد شده است که با احتساب دیگر برنامه های سازمان میراث فرهنگی مانند کاوش ها، صنایع دستی، مباحث گردشگری، آموزش و احیاء رشته های مختلف صنایع دستی، نیازمند اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال است.
وی افزود: از آنجا که بودجه کافی برای تخصیص چنین اعتباری وجود ندارد، افق دید برای اجرای این پروژه ها دو ساله خواهد بود.
فعله گری گفت: مرمت تمامی آثار تاریخی استان از جمله سراها، بازارها، تیمچه ها، حمام ها، پلهای تاریخی، مساجد و ... دراین طرح گنجانده شده است که پس از تخصیص اعتبار کار اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
مدیر کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه، در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۲۰ پروژه مرمتی از اعتبارات سال ۹۳ درحال انجام است که از جمله این پروژه ها می توان به حمام های تاریخی روستای چرمله و سرتل از توابع سنقر و کلیایی، تکیه معاون الملک، بازارچه توپخانه، منزل سوری، محل استانداری قدیم، دیوارنویسی های طاق گرا و تغییر کاربری کاروانسرای بیستون به یک هتل میراثی و سنتی اشاره کرد.
فعله گری بیان داشت: در سال جاری با خیز بلندتر و تندتری کارها را انجام خواهیم داد و امیدواریم با تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، موافقتنامه ها به موقع مبادله شود که روند تخصیص اعتبار و مرمت آثار تاریخی سرعت بیشتری یابد.
وی درخصوص برنامه های مرمتی سال ۹۴ نیز گفت: علاوه بر ادامه برنامه های سال گذشته، جداره سازی خیابان مدرس با همکاری شهرداری، مرمت بافتهای تاریخی شهرستانهای کرمانشاه، نودشه و سنقرو کلیایی، حمام معاون در شهرستان صحنه و شروع ساماندهی معبد آناهیتای کنگاور پس از سالها، از برنامه های این اداره کل میراث فرهنگی استان است.
این مسئول علت اجرایی نشدن طرح ساماندهی معبد آناهیتا در سال ۹۳ را تخصیص اعتبار دیرهنگام عنوان کرد و افزود: متأسفانه برخی اختلاف سلیقه ها موجب شد تا اعتبار لازم برای این طرح در اواخر سال گذشته تخصیص یابد که عملا در سال جاری تخصیص اعتبار صورت نگرفت و میراث فرهنگی موفق به تهیه طرح مرمتی پروژه فوق نشد.