به گزارش خبرنگارمهر، احمد میدری در دومین نشست از سلسله نشستهای گسترش امید و نشاط اجتماعی افزود: منظور از امید و شادی در جامعه قدرت داشتن و احساس قدرت است و جامعهای میتواند شاد باشد که مردمش قدرت داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس جوانانی داشتیم که احساس میکردند با قدرتشان میتوانند دنیا را تغییر دهند، گفت: در حال حاضر بخشی از جوانهای جامعه ما احساس میکنند به اندازهای قدرت ندارند که بتوانند سرنوشت خود را هم عوض کنند چه برسد به اینکه بخواهند دنیا را عوض کنند.
وی با اشاره به اینکه مردم باید قدرتمند باشندتا در سرنوشت جمعی اثربگذارند، اظهار داشت: برای ایجاد این تغییر اجتماعی باید در زمینهها و حیطههای مختلف کار و اقدام شود.
معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید براینکه ایجاد نشاط و امید در جامعه تنها با قانون به وجود نمیآید، افزود: باید نگرشها را دراین خصوص تغییر داد و در این میان تفکر بسیار مهم است اگر تفکر امید اجتماعی به معنای قدرتبخشیدن به جامعه را ایجاد کنیم حوزه اجتماعی تقویت خواهد شد .
همچنین در این نشست حبیبالله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی تاکید کرد:برای فراگیر کردن امید اجتماعی باید از حد گفتمان به سطح سیاستی و سپس برنامهریزی برسیم تا اقداماتی که میخواهیم انجام دهیم، اثربخش باشند.