بندرعباس - فرماندار شهرستان سیریک با تاکید بر افزایش سهم مردم در حفظ از محیط زیست، گفت: حفظ ،نگهداری و توسعه محیط زیست به مردم واگذار شود.

سعید الله مبارکی در گفتگو با خبرنگار مهر، با تاکید بر افزایش سهم مردم در حفظ از محیط زیست بیان داشت: حفظ ،نگهداری و توسعه محیط زیست به مردم واگذار شود و مردم این موضوع را به چشم وظیفه و از واجبات در زندگی خود ببینند از محیطی سالم برخوردار خواهیم شد.

مبارکی با تاکید بر ایجاد فرهنگ شدن این موضوع در بین مردم اظهار داشت: عواملی که باعث رونق بخشی در محیط اطراف ما گردد همیشه بعنوان یک برنامه سرلوحه زندگی خودمان و برای بچه هایمان فرهنگ سازی کنیم.

وی با اشاره به اینکه حفظ از محیط زیست تنها به عهده سازمان محیط زیست نیست افزود: با وجود اینکه متولی اصلی حفظ از محیط زیست سازمان محیط زیست است اما اگر این وظیفه به عهده مردم گذاشته شود هم بار مالی و هم بهتر و مطلوبتر این برنامه ها و طرح ها در این سازمان  اجرایی خواهد شد.

مبارکی از مردم خواست تا اینکه مانند همیشه و در همه جا که به کمک این نظام بیاین و در این موضوع هم بسیجی وار ورود کنند ودر ادامه  به آنها تاکید کرد :هر جا که مردم ورود کرده اند همه نتیجه گرفته اند و هم مطلوبترو با کمترین هزینه صورت گرفته  پس به کمک محیطی که در آن زندگی می کنیم بیایم و یک محیطی سالم برای خودمان و نسل های آینده درست کنیم.

وی با بیان اینکه حفاطت از محیط زیست در دست مردم باشد بهتر است، تاکیدکرد: باید دولت به دنبال این باشد که حفظ از محیط زیست و توسعه و نگهداری از آن  بسپارد به دست خود مردم پس نیاز است که بخش خصوصی در این قسمت به طور ویژه ورود کند.

وی با اشاره به اینکه جای آموزش در حفظ از محیط زیست خالی است، اضافه کرد: چنانچه نگهداری و توسعه محیط زیست به عهده مردم گذاشته شود قطعا"نیاز به آموزش دارد که با ایجاد کلاسهای آموزشی به صورت عمومی می توان این کمبود را رفع کرد.

مبارکی مدرسه ها را بهترین مکان برای آموزش عنوان کرد و افزود: فرهنگ حفظ از محیط زیست از زمان کودکی در مدارس به کودکان باید آموخت و همانگونه که رشته های تحصیلی دانشگاهی داریم،در مقطع ابتدایی هم به این موضوع پرداخته شودقطعا بهتر جواب خواهد داد.

فرماندار سیریک محیط زیست سیریک را یک محیطی سالم عنوان کرد و گفت: سالهای گذشته قاچاقچیان سوخت باعث آلودگی دریا شدند که با تدابیری که اندیشیده شد دیگر این قاچاقچیان فعالیتی در این منطقه ندارند و اکنون دریا به یک محیطی سالم به موجودات دریایی و ما انسانها تبدیل شده است هر چند که زمان می برد تا این آلودگی از بین برود.

مبارکی در ادامه تصریح کرد : وجود ماسه های روان در این منطقه یکی از عوامل زیست محیطی است که مردم این منطقه با آن روبرو هستند بخصوص در روستاهای سیریک که منشا اصلی ماسه های روان هستند.

وی خشک سالی های چند ساله در این منطقه را از عوامل ایجاد ریزگردها در این منطقه دانست و خاطر نشان کرد: خیلی از عوامل بد زیست محیطی در شهرهایی مانند سیریک می توان نقش آب و هوایی باشد که برای ما انسانها ایجاد کرده است.