به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابوالحسن نواب صبح چهارشنبه در نشست خبری همایش امام خمینی(ره) پیام آور وحدت که در سالن اجتماعات دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، اظهار کرد: در این شرایط حساس که تکفیریها با تکیه بر دلارهای نفتی چهره زشتی از اسلام در جهان ارائه میدهند، باید نگاههای امام(ره) و عملکرد امام(ره) را در مورد وحدت بازخوانی کنیم.
وی ادامه داد: باید در راستای حفظ آرمانهای امام و امت اسلامی قدم برداریم و اجازه ندهیم امت اسلامی بیش از این دستخوش ناملایمات و سختیها شود.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه دانشگاه تقریب و مذاهب با تربیت ۶۰۰ نفر دانشجو مقطع دکتری و ۱۵۰۰ نفر کارشناسی ارشد گامهای بلندی برداشته است، افزود: ۸۵ درصد از دانش پژوهان طلبه هستند و فارغ التحصیلان به بازار فکر و اندیشه جامعه میروند که اثرات این افکار را در جامعه اسلامی میبینیم.
وی عنوان کرد: دانشگاه ادیان گامی عمیق و بلند در جهت وحدت است و مسائل را عمقی و ریشهای بررسی میکند و دانشجویان این دانشگاه با مذاهب مختلف آشنا میشوند.
حجت الاسلام نواب با بیان اینکه ۲۱ سال از تأسیس این دانشگاه میگذرد، تصریح کرد: رشته شیعه شناسی از ابتکاران دانشگاه ادیان است و این دانشگاه اقدام به تأسیس این رشته کرده است.
رشته دکتری عرفان امام خمینی(ره) در دانشگاه ادیان و مذاهب راه اندازی میشود
وی با بیان اینکه دکتری عرفان امام خمینی(ره) در دانشگاه ادیان و مذاهب به زودی دایر میشود، اظهار داشت: امام صادق(ع) حتی با زندیق و ملحد هم مباحثه میکردند؛ اما امروزه متأسفانه اینگونه نیست در حالی که مخالف باعث رشد ما میشود که به دنبال مطالعه و پژوهش بیشتری باشیم.
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب یادآورشد: همایش ملی امام خمینی(ره) پیام آور وحدت اواخر آبان ماه ۹۴ با حضور اندیشمندان حوزه اندیشه امام خمینی(ره) به همت دانشگاه ادیان و مذاهب و با همکاری مؤسـسه تنظیم و نشـر آثار امام خمینی(ره) در این دانشگاه برگزار میشود.
وی تصریح کرد: در این همایش حجت الاسلام سید حسن خمینی، یادگار امام خمینی(ره) و علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی سخنرانی میکنند.
حجت الاسلام نواب با اشاره به اینکه فراخوان مقالات آغاز شده، بیان کرد: راه کارهای وحدت در اندیشه امام خمینی(ره)، موانع و چالشهای وحدت از نظر امام خمینی(ره)، امام خمینی(ره) بزرگ منادی وحدت، رویکرد وحدت در اندیشه امام خمینی، آثار و پیامدهای وحدت در نگاه امام خمینی(ره)، امام خمینی(ره) و رابطه با دولتهای اسلامی، بدعت و سنت از دیدگاه امام(ره)، امام خمینی(ره) و وحدت مسلمین جهان از جمله محورهای فراهوان مقاله این همایش است.
عملکرد امام خمینی(ره) پیام آور وحدت بود
معاون آموزش و پژوهش موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) نیز در این نشست خبری اظهار کرد: عملکرد و حیات امام خمینی(ره) پیام آور وحدت بود و در طول دوران حیات امام(ره) همه گروهها به ایشان ارادت داشتند.
حجت الاسلام مهدی حاضری ادامه داد: عملکرد امام خمینی(ره) جمع کردن بین همه دیدگاهها بود، امام(ره) همه را به وحدت، همدلی و همراهی دعوت میکردند.
وی گفت: امام(ره) وحدت حوزه و دانشگاه، اقشار، ملل مسلمین ومذاهب اسلامی را مورد توجه قرار میدادند و امروزه وحدت بین ادیان موضوع روز است که باید هر نهاد و سازمانی به سهم خود قدمی در این راستا بردارد.