زاهدان-استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هیچ تبعیضی در منطقه سیستان بخشودنی نیست و فرمانداران با جدیت باید مطالبات مردم را پیگیری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی در مراسم تودیع و معارفه فرماندار جدید نیمروز اظهار داشت: مردمان سیستان کم از بی مهری طبیعت رنج نکشیدند که بی تدبیری و بی برنامگی فرمانداران نیز بخواهد بر غم آنان بیفزاید.

وی افزود: مردم سیستان الگوی بارز و تمام و کمال وحدت هستند چرا که سال ها در اوج بی مهری طبیعت و تحمل فشارهای سخت هیچ وقت آرامش و وحدت خود را تحت تأثیر قرار نداده اند.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: این وحدت باید الگو فرمانداران باشد و با نگاهی فرابخشی مسائل مختلف حوزه خود را با محوریت توسعه و هم افزایی بیشتر پیگیری کنند.

وی افزود: دولت برای برون رفت سیستان از شرایط فعلی برنامه های ویژه ای دارد که آماده شدن کارخانه آنتیموان در آینده ای نزدیک، آغاز عملیات کارخانه لاستیک سازی و تیتانیوم نمونه ای از این تلاش ها است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به روند گازرسانی به استان یادآور شد: با شروع طرح های ملی می توان آلامی بر درد اشتغال استان ایجاد کرد که چهار کارگاه ایجاد شده برای هزار نفر اشتغالزایی داشته است.

وی افزود: به تنهایی در این کارگاه ها هزار دستگاه ماشین آلات و دستگاه وجود دارد که به ازای هر کدام یک شغل ایجاد شده است.

هاشمی با اشاره به بازدید روز گذشته از سفید آبه اظهار داشت: ۱۰ درصد ذخایر آنتیموان جهان در این دیار وجود دارد که با شناسایی و بهره برداری از آن می توان نام استان را بر صفحه آنتیموان جهان ثبت کرد، این ها تنها بخشی از ظرفیت های استان است که برای احیای آن نیازمند نگاه جامع و برنامه ریزی داریم.

وی افزود: سیستان و بلوچستان در کنار مرز از داشته های معدنی و صنعتی زیاد برخوردار است که با یک برنامه ریزی مناسب می توان با شناخت و احیای آن جهش چشمگیری به توسعه استان بخشید.

نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: معدن آنتیموان یکی از این داشته ها است، ظرفیت تولید معدن سفیدآبه سالانه ۹۰ هزار تن شمش است که نقش بسزایی در توسعه استان خواهد داشت و طی آینده ای نزدیک با بهره بری از آن برای بیش از ۲۰۰ نفر شغل ایجاد می شود.

استاندار بر مشارکت مردم در بخش های مختلف تاکید کرد و گفت: باید بگونه ای رفتار کرد که نقش پذیری مردم روز به روز تقویت شود و مردم نیز خود را در توسعه سیستان سهیم بدانند.

وی افزود: احیای سمن ها امری ضروری است، فرمانداران باید به بهترین شکل از این ظرفیت بهره ببرند تا بتوانیم با همدلی و همزبانی روز به روز از بار مشکلات در این دیار کم کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که صبح امروز در گلزار شهدای نیمروز برگزار شد، محمد حسن دهمرده بعنوان فرماندار جدید نیمروز معرفی و از زحمات تقی طاهری تقدیر و تشکر شد.

فرماندار جدید نیمروز متولد ۱۳۴۰ از روستای واصلان شهرستان زهک، دانش آموخته مهندسی کشاورزی از دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۱۳۶۷ است که صبح امروز بعنوان دومین فرماندار نیمروز معرفی و کار خود را آغاز کرد.

از جمله سوابق اجرایی محمد حسن دهمرده می توان به دو سال مسئول کمیته کشاورزی جهاد سازندگی شهرستان خاش، شش سال مدیر جهاد سازندگی شهرستان خاش، دوسال مدیر آبخیزداری سازمان جهاد سازندگی استان سیستان و بلوچستان، یازده سال مدیر کل منابع طبیعی استان سیستان و بلوچستان و شش سال مشاور و رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از بخش کشاورزی استان سیستان وبلوچستان اشاره کرد.