به گزارش خبرنگار مهر، طاهر شریفی بعد از ظهر شنبه در جلسه هم اندیشی تشکیل اتاق فکر تصریح کرد: اتاق های فکر محل پیوند و ارتباط گیری نخبگان جامعه بوده و فرصت استفاده از توانمندی این گروه را فراهم می سازد.
وی افزود: اتاق فکری مرکزی متشکل از نظریه پردازان و تحلیل گران جامعه است و تاثیرات چشمگیر در تعاملات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و حتی اقتصادی به دنبال دارد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار توجه به تفکر و خردجمعی در شرایط کنونی جامعه را از فلسفه های تشکیل اتاق های فکر دانست و افزود: در واقع به دلیل ضرورت گسترش روابط و بهره گیری از توان جمعی باید از ظرفیت اتاق های فکر برای حل مشکلات حوزه های مختلف استفاده کرد.
شریفی با تاکید به ضرورت افزایش ارتباط میان دولت و نخبگان تاکید کرد: در واقع اتاق فکر ظرفیتی فراهم می سازد تا با هموار کردن مسیر مبادله داده ها و اطلاعات این ارتباط توسعه یابد.
این مسئول معتقد است اتاق های فکر می توانند با پیوند قدرت و دانش، ضعف سیاستگذاری ها و تصمیم گیری های موجود را رفع کرده و مشکلات و موانع پیش روی توسعه را برطرف سازند.
وی به ضرورت بهره گیری از ظرفیت اتاق فکر در شناسایی و رفع مشکلات استان تاکید کرد و خواستار همراهی نخبگان و دستگاه هی اجرایی استان برای استفاده از ظرفیت اتاق فکر شد.
نبود ارتباط منطقی بین تئوری و عملکرد
در این جلسه همچنین مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل نیز با تاکید به مقدم کردن تفکر بر تصمیم گیری در امور مختلف گفت: اتاق فکر می تواند به دلیل سابقه درخشان و مطالعات استراتژیک و نظر مثبت دولت محل اتخاذ تصمیمات شاخص باشد.
هاشم مظفری از جمله چالش های پیش رو در استان را نبود ارتباط منطقی بین تئوری و عملکرد عنوان و اضافه کرد: انتظار می رود اتاق فکر علاوه بر ایجاد ارتباط در بین این دو قطب ارتباط صنعت و دانشگاه را نیز استحکام بخشد.
وی معتقد است اتاق فکر می تواند ارتباط منطقی بین این دو حوزه فراهم سازد و این ارتباط منطقی در ادامه زمینه ساز توسعه استان خواهد بود.