مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران با اعلام اینکه در حال حاضر بیش از ۱۷۰ مرکز درمانی موقوفه در استان تهران فعالیت می‌کند گفت: در سال ۹۳ نسبت به سال گذشته شاهد رشد ۷۳ درصدی ثبت موقوفات بودیم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین غلامرضا محمدزاده مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران با اشاره به چگونگی انجام وقف، گفت: آنچه در زبان محاوره مردم در خصوص وقف وجود دارد، این است که اگر کسی مال مشخصی را برای کارهای معینی در اختیار فرد یا افراد جامعه قرار دهد، آن مال برای همیشه تا روز قیامت باقی خواهد ماند و وقف خواهد شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران افزود: در نظام اسلامی، صدقات متفاوت است اما در این میان و در میان صدقات دیگر، وقف است که باقی می‌ماند و ثمره و منافع آن حتی پس از مرگ واقفان و خیراندیشان باقی خواهد ماند.

وی در ادامه سخنانش درباره اینکه آیا اجازه تخریب و فروش موقوفات از سوی دستگاه‌ها وجود دارد، گفت: وقف ثروت پایدار است و به هیچ عنوان حق تخریب آن وجود ندارد.

حجت‌الاسلام محمدزاده با اعلام اینکه در هر جامعه‌ای و با هر ایدئولوژی به وقف و کارکردهای آ‌ن نیاز است، گفت: فرهنگ و تمدن کشور ما از صدر اسلام تاکنون مدیون وقف بوده است.

وی با تأکید بر اینکه نیازهای شخصی مردم و جامعه لازم است از طریق وقف مرتفع شود ادامه داد: از جمله می‌توان به رفع نیاز ایتام اشاره کرد که هر فرد انسان‌دوست در این زمینه گامی برمی‌دارد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان تهران با تأکید بر ضرورت بررسی نیازهای کشور ادامه داد: باید برای رفع معضلات و نیازهای کشور کمبودها را بررسی کنیم به عنوان نمونه در بخش درمان، تحقیقات و پژوهش‌ها، ساخت‌وساز بیمارستان‌ها، خرید وسایل پزشکی و همچنین ساخت بیمارستان تخصصی سرطان در کشور نیازهایی وجود دارد که می‌تواند از محل وقف و موقوفات مرتفع شود.

برچسب‌ها