به گزارش خبرنگار مهر، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری، روز یکشنبه در همایش دومین سالگرد حماسه ۲۴ خرداد که با عنوان «امتداد امید» در استانداری مرکزی برگزار شد، در جمع مدیران استان با بیان مطلب فوق، افزود: مذاکرات هسته ای با تمام کارشکنی ها خوب پیش می رود که به نتایج خوبی هم رسیده است و امیدواریم تا دهم تیر و در وقت باقیمانده خبرهای خوبی به ملت بزرگ ایران برسد.
وی اظهار داشت: عده ای تلاش می کنند نتایج این مذاکرات را تخریب کنند و شیرینی این کار بزرگ را به کام مردم تلخ کنند اما ای کاش به نتیجه و عکس العمل این رفتارشان فکر کنند.
واعظی گفت: با کمک مردم، رهنمودهای مقام معظم رهبری، کمک های مراجع تقلید و روحانیت تلاش کنیم آنچه در ارتباط با مساله سیاست خارجی هدف گذاری شده محقق شود، زیرا این منافع و مطالبات و خواسته های مردم است که محقق می شود.
وزیر ارتباطات و فناوری با اشاره به آثار به جامانده از سیاست های دولت نهم و دهم افزود: همه می دانیم که دولت یازدهم در چه شرایطی به میدان آمد و چه اقتصاد و فرهنگی را تحویل گرفت و در ۲۴ خرداد سال ۹۲ مردم به پای صندوق های رای آمدند تا به قانون گریزی و بداخلاقی، نه و به دولت امید و تدبیر آری گویند.
واعظی تصریح کرد: این دولت و رئیس جمهور متعلق به همه مردم است، چه آنهایی که به آن رای داده اند و چه آنهایی که رای نداده اند و رئیس جمهور پس از پیروزی در انتخابات نیز در پیامی دست همه مردم را به گرمی فشرد.
وی یادآور شد: رأی دادن حق همه مردم است و این حقوقی نیست که بعد از آن کسی بازجویی شود، چرا که رئیس جمهور بر این اعتقاد است که بایستی از همه شایستگان کشور در امور استفاده شود.
واعظی یادآور شد: مردم با مشکلات زیادی روبرو هستند که تلاش می کنیم این مشکلات را یکی پس از دیگری از پیش روی این مردم برداشته شود و مسئولین در عمل باید صادقانه حرف بزنند، آمار صحیح ارائه دهند و اعتماد مردم را به دست بیاورند.
وزیر ارتباطات و فناوری افزود: در ارتباط با کسانی که از اینترنت موبایل استفاده می کنند تعرفه سال گذشته، امسال یک دهم کاهش داده شده و تا پایان سال جاری نیز بنای افزایش تعرفه اینترنت موبایل را نداریم و مساله ورود اینترنت به روستاها با اولویت دنبال می شود.
واعظی تصریح کرد: در سال گذشته در هشت هزار روستای کشور خدمات اینترنت ارائه شده و امسال هم بنا بر این است که تا پایان سال ۲۵۰۰۰ روستا از اینترنت بهره مند شوند.
استاندار مرکزی نیز در این همایش، به مقایسه هشت سال عملکرد دولت نهم و دهم و عملکرد ۶۰۰ روزه دولت یازدهم پرداخت و گفت: استخدام های بی رویه و جذب افراد غیرمتخصص، موجب شد تا در دولت گذشته افراد فهیم و دلسوز زمین گیر شوند.
محمود زمانی قمی افزود: سیاست بداخلاقی و ترویج آن در کشور و ارائه آمارهای غیرواقعی به مردم در سال های آخر دولت دهم، به خوبی روشن است و در برخی از مسائل آثار زیان بار آن و تخریب ها جبران ناپذیر است.
وی ادامه داد: به کارگیری افراد غیرمتخصص در پست های کلیدی کشور موجب زیان های زیادی شد و سقوط ارزش پول ملی، افزایش بیکاری، بالا رفتن تورم، بیماری اقتصاد و زمین گیر شدن تولید تحت تاثیر این سیاست ها رخ داد.
زمانی قمی اظهار داشت: دولت تدبیر و امید در چنین شرایطی مستقر شد در حالی که امروز آرامش نسبی بر اقتصاد حاکم است و این دولت بسیاری از سیاست های نادرست را کنار گذاشت.
وی تصریح کرد: این افتخار دولت است که با حوصله کارها را پیش می برد و باید فرصت داده شود تا دولت با تدبیر مشکلات و معضلات کشور را حل کند.
استاندار مرکزی در مورد برنامه های کاهش آلودگی هوای اراک هم گفت: به تمام صنایع آلاینده تذکر می دهم و با تمام توان مساله کاهش آلودگی هوای اراک را که از مطالبات به حق مردم است پیگیری می کنم، چون ایجاد هوای پاک و سالم برای مردم از مهمترین برنامه های دولت تدبیر و امید است.