یک عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به ضرورت توجه متولیان وقف به حراست از وقف، گفت: این کار موجب رشد وقف و دلگرمی و اعتماد مردم برای وقف های بیشتر می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سیدابوالحسن مهدوی، عضو مجلس خبرگان رهبری در همایش متولیان موقوفات در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان افزود: مسئولیت متولیان موقوفات بسیار سخت و بزرگ است. متولی باید بر اساس مصلحت موقوفه از وقف حراست کند و کوتاهی در این زمینه از منظر دینی اشتباه و خطایی بزرگ است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: نظارت متولی بر وقف نظارت استصوابی است نه استطلاعی زیرا استصواب در معنای نظارت وجود دارد. استصوابی بودن به این معناست که فرد باید قدرت صواب و کار احسن بر مبنای مصلحت را داشته باشد و حتی اگر هیچ ناظری غیر خدا وجود نداشته باشد کار خود را به بهترین شکل انجام دهد. 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: حفظ و حراست از موقوفات توسط متولیان تنها یک وظیفه احلاقی نیست بلکه وظیفه ای شرعی و قانونی است. از همین رو نباید صرفا نظارت ما به برخی اطلاعات باشد بلکه باید با دقت و بر مبنای مصلحت نظارت داشت. 

آیت الله مهدوی تاکید کرد: دقت متولی وقف علاوه بر اینکه ادای وظیفه شرعی است موجب دلگرمی واقفان برای وقف های جدید می شود. مردم و متولیان اگر خطا و خلافی را در خصوص وقف دیدند باید به متولیان آن وقف گوشزد کنند تا از این خطا جلوگیری شود و وقف مطابق نظر واقف انجام شود. 

همایش یک روزه متولیان وقف با هدف تجلیل از زحمات متولیان، توجیه و آموزش سامانه جامع موقوفات، پاسخ به سؤالات و شبهات متولیان وقف و افزایش توانمندی متولیان در حراست از موقوفات، در دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان برگزار شد.

برچسب‌ها