رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیه صنف لیتوگراف خواست که ترتیبی اتخاذ کند تا از صدور اخطار و پلمپ واحدهای تحت پوشش اتحادیه چاپخانه‌داران و صحاف پرهیز و نسبت به فک پلمپ دو چاپخانه اقدام کند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از مسائل و مشکلاتی که برای برخی از چاپخانه‌داران به بهانه تداخل با اتحادیه صنف لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ سیلک تهران ایجاد شد، این صنف با استناد به ماده واحده‌ای از قانون نظام صنفی دست به پلمپ و اخطار پلمپ چاپخانه‌ها زدند.

در نتیجه پیگیری‌های نمایندگان اتحادیه صنف چاپخانه‌داران، ارائه مستندات قانونی لازم و همراهی مسئولان امر در دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مشکل پلمپ و اخطار پلمپ واحدهای چاپی حل شد.

بندهای قانونی برای برطرف کردن این تداخل شامل تبصره ماده ۲ فصل اول قانون نظام صنفی «صنوفی که قانون خاص دارند، از شمول این قانون مستثنی هستند.»،  ماده ۱۶ شرح وظایف و مسئولیت‌های ورات فرهنگ و ارشاد اسلامی مصوب هیات وزیران در سال ۱۳۶۶ و همچنین ماده ۲ آیین‌‌نامه تاسیس و نظارت بر چاپخانه‌ها و واحدهای وابسته است.

در همین راستا علی فاضلی رئیس اتاق اصناف در نامه‌ای که روز گذشته ۲۵ خرداد ۹۳ به اتحادیه صنف لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ سیلک تهران فرستاده و یک نسخه از آن در اختیار خبرنگار مهر قرار گرفته، از این اتحادیه خواسته که ترتیبی اتخاذ کند تا از صدور اخطار و پلمپ واحدهای تحت پوشش اتحادیه چاپخانه‌داران و صحاف پرهیز کند تا موضوع در جلسه‌ای مشترک که ظرف مدت ۱۵ روز آینده تشکیل خواهد شد، بررسی و حل و فصل شود.

رئیس اتاق اصناف تهران همچنین از اتحادیه صنف لیتوگراف، مهر و پلاک و چاپ سیلک تهران خواسته تا نسبت به فک پلمپ دو واحد صنفی «چاپ ایماژ» و «چاپ کمالی» - که طی روزهای اخیر پلمپ شده بودند - اقدام کند.

پیشتر هم (۱۷ خرداد ۹۳) محمودرضا برازش مدیرکل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نامه‌ای به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، وجود دستگاه های پیش از چاپ را در کنار دستگاه های چاپ در چاپخانه ها بلامانع اعلام کرده بود. (اینجا).