اصفهان- مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: سهم اعتبارات آموزش و پرورش طی ۶ سال متوالی سیر نزولی داشت که در سه سال اخیر این روند تغییر یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن قائدیها ظهر امروز در دومین روز از همایش ملی بهره‌وری فضا و تجهیزات در آموزش و پرورش اظهار داشت: از سال ۱۳۸۶ تا اوایل سال ۱۳۹۱ سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات دولت سیر نزولی داشته است.

وی بیان داشت: دنیای امروز به سرعت به سمت استفاده حداقلی از منابع حرکت می‌کند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: شرایط فعلی، افزایش جمعیت، رشد تکنولوژی، رشد صعودی و غیرقابل باور انتظارات مردم از امکانات، تغییر تفکر در بین مدیران و غیره وزارت آموزش و پرورش را به این فکر انداخت که همایش‌هایی را در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ در برخی از استان‌های کشور برگزار کند.

وی با اشاره به هدف از برگزاری این همایش اعلام کرد: به ازای هر ۱۳ نفر دانش آموز در وزارت آموزش و پرورش یک حقوق بگیر وجود دارد و متأسفانه سهم وزارت آموزش و پرورش از اعتبارات دولت تا قبل از شروع دولت یازدهم سیر نزولی داشته است.

قائدیها تصریح کرد: از سال ۱۳۸۶ تا اوایل سال ۱۳۹۱ سهم اعتبارات آموزش و پرورش از اعتبارات دولت سیر نزولی داشته و در شرایطی که جمعیت و انتظارات اولیای دانش آموزان افزایش دارد، چاره‌ای جز بهره‌وری فضا و تجهیزات آموزشی وجود نخواهد داشت.
 
وی اضافه کرد: همایش بهره‌وری فضا و تجهیزات از همایش‌های مهم ملی در سال تحصیلی ۹۴ – ۹۳ است که توسط سه کمیته علمی، اجرایی و تامین منابع برنامه‌ریزی شد.

مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: استانداردها و بهره‌وری در محیط‌های آموزشی و پرورشی، تجهیزات، ملزومات و بهره‌وری، شاداب سازی و بهره‌وری، فناوری‌های نوین و بهره‌وری، طراحی، ساخت، تجهیز مدارس و بهره وری، ایمنی از محورهای برگزاری این همایش است.

وی ادامه داد: بهداشت محیط و بهره‌وری، محیط زیست، فضای آموزشی و بهره‌وری، فضای مناسب و ارتقاء سطح بهره وری، بومی سازی فضا، تجهیزات و بهره وری از دیگر محورهای همایش برای ارایه مقالات بوده است.

قائدیها اضافه کرد: استان اصفهان به عنوان پنجمین استان برای اجرای همایش ملی بهره‌وری فضا و تجهیزات در آموزش و پرورش انتخاب شد.

وی اظهار داشت : این همایش در استان اصفهان در اواسط آذرماه سال گذشته کلید خورد و شورای سیاست‌گذاری آن با سه کمیته علمی، اجرایی و تأمین منابع تشکیل شد.

قائدیها با اعلام اینکه مقالات در ۱۰ محور ارائه شد، گفت: دانشجویان و کارشناسان در زمینه ارسال مقالات از این همایش استقبال خوبی کردند و این میزان استقبال ما را بر آن داشت که به جای یک روز این همایش را در دو روز برگزار کنیم.