سمنان - نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تاکید بر استفاده از فرصت ماه مبارک رمضان گفت: با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های این ماه میتوان برای تقویت فرهنگ عمومی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان در دفتر خود با تاکید بر اینکه ماه مبارک رمضان به عنوان ماه نزول قرآن، بهترین زمان برای تقویت فرهنگ قرآنی است افزود: در این ماه باید نگاه خود را تغییر داده و توشه معنوی را جمع آوری کنیم.

وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان میتوان ارتباط مردم با مساجد، دعا و قرآن خواندن را بیشتر کرد، گفت: این ماه بهترین زمان برای گسترش فرهنگ دینی و تقویت فرهنگ عمومی است.

رمضان بهترین فرصت برای دوری از گناه و رشد و تعالی معنوی است

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به اینکه باید جسم و روحمان را در ماه مبارک رمضان برای تمامی سال بیمه کنیم اضافه کرد: در این ماه پر فضیلت باید با عبادت و بندگی خالصانه تمام فرامین الهی را اطاعت کنیم وخود را در برابر ارتکاب گناهان مصون نگه داریم.

آیت الله شاهچراغی با بیان اینکه یادآوری روز قیامت از برکات روزه داری است افزود: در ماه مبارک رمضان باید برای مقابله با فرهنگ های بیگانه نیز تلاش بیشتری انجام شود.

به گفته وی، ماه رمضان بهترین فرصت برای دوری از گناه و رشد و تعالی معنوی است.

برگزاری ۸ نمایشگاه  قرآن در استان سمنان

 مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به برنامه های این اداره گفت: هشت نمایشگاه قرآنی در هشت شهرستان استان برگزار می شود.

محمدرضا سوقندی گفت: برپایی این نمایشگاه ها همراه با برنامه های جنبی از جمله روانخوانی قرآن کریم، مسابقات فرهنگی، نشست های علمی و ... است.

وی ادامه داد: نمایشگاه قرآن کریم با توجه به شاخصه‌هایی که دارد می‌تواند فرصت مناسبی را برای ارائه‌ تازه‌های نشر در حوزه‌ علوم قرآنی و بسط فرهنگ قرآنی ایجاد کند.

به گفته سوقندی، نمایشگاه قرآنی با هدف شناسایی، ‌ معرفی و نمایش آخرین دستاوردهای قرآنی در حوزه‌های فرهنگی، هنری و علمی و همچنین زمینه‌سازی مناسب برای آشنایی اقشار و گروه‌های مختلف با فعالیت‌های قرآنی و کمک به ارتقای کمی و کیفی برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی برگزار می‌شود.

اعزام ۱۳۲۲ مبلغ و مبلغه به سراسر استان سمنان

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان و رئیس ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان سمنان نیز پیدا كردن دوست و برادر دینی، آگاهی‌های مفید، ارشاد و دوری از گناه، برخورداری از نعمت و رحمت الهی را بهره هایی دانست که در احادیث برای رفت و آمد کنندگان به مساجد یاد شده و عنوان کرد: یكی از مهم ترین نقش های مسجد تدارك مقدمات فكری و بسیج عمومی مسلمانان برای جهاد با كفار است.

حجت الاسلام علی شکری اهمیت تبلیغ در مساجد و استفاده از این رسانه عمومی را یادآور شد و اذعان داشت: به همین منظور تعداد یک هزار و ۳۲۲ مبلغ و مبلغه به سراسر استان اعزام شدند که ۸۴۹ مبلغ و ۴۷۳ مبلغه بودند.

وی با بیان اینکه تعداد ۱۴۹ نفر مبلغ و همچنین تعداد ۲۳ مبلغه از حوزه علمیه قم به استان سمنان اعزام شده اند، گفت: تعداد مبلغات اعزامی بومی نیز ۴۵۰ نفر و مبلغان ۷۰۰ نفر بوده است.

آمادگی ۷۳۰ مسجد استان سمنان برای میزبانی از روزه داران

به گفته مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ۷۳۰ مسجد استان سمنان ماه مبارک رمضان میزبان روزه داران خواهند بود و غبار روبی زمینه آماده سازی ورود این عزیزان را فراهم می کند.

شکری با اشاره به اینکه در شهرستان شاهرود ۲۰۶ مسجد پذیرای میهمانان خدا در ماه مبارک رمضان هستند ابراز داشت: میامی با ۶۱ مسجد، سرخه با ۲۴ مسجد، بیارجمند با ۴۸ مسجد و گرمسار با ۵۲ مسجد خدمت رسانی به روزه داران را آغاز خواهند کرد.

اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان سمنان، برپایی محافل قرآنی، برنامه تفسیر و جمع خوانی قرآن، ارائه نتایج طرح پیمایش مسائل اجتماعی استان، برگزاری جشنواره سوگواره عکس مهر محرم به صورت بین المللی و ... از مسائل مطرح شده در این نشست بود.