به گزارش خبرنگار مهر، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان اردبیل پیش از ظهر پنج شنبه در مراسم بهره برداری از این پروژه تصریح کرد: بعد از نیروگاه سرعین با ظرفیت تولید ۶۶۰ کیلو وات برق نیروگاه نیر دومین نیروگاه بادی استان است.
علیرضا علیزاده با بیان اینکه این نیروگاه نیز ظرفیت تولید ۶۶۰ کیلووات برق را دارا است، اضافه کرد: برای ساخت این مجموعه ۳۰ میلیارد ریال هزینه صرف شده است.
وی از جمله سیاست های شرکت برق را اجرای طرح هایی با هدف تولید انرژی پاک عنوان و اضافه کرد: انرژی بادی این قابلیت را دارد که بدون سوخت فسیلی و بدون آلوده کردن محیط زیست برق تولید کند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق استان با تاکید به مزایای اقتصادی این پروژه اضافه کرد: قدرت مانور زیاد و بی نیازی به فضای اندک در کنار بی نیازی به سوخت های فسیلی از مزایای انرژی بادی است که در خود استان نیز مورد توجه است.
علیزاده با تاکید به مطالعه اطلس بادی استان اضافه کرد: به منظور جلب نظر سرمایه گذاران راه اندازی نیروگاه های بادی در مسیر گردشگری استان مورد توجه قرار گرفته است.
وی با تاکید به ضرورت صرفه جویی در مصرف سوخت های فسیلی تصریح کرد: تلاش بر این است پروژه های انرژی پاک در ابعاد بزرگ تر و تجاری تر به اجرا درآید.
در این مراسم استاندار اردبیل نیز با تاکید به تولید برق مازاد بر نیاز در استان از برنامه ریزی برای صادرات بخشی از انرژی برق تولیدی خبر داد.
مجید خدابخش با تاکید به ضرورت تشکیل مزرعه انرژی های نو در استان افزود: با ایجاد این مزرعه زمینه جذب سرمایه گذاران فراهم شود تا زمینه توسعه اردبیل در انرژی های نو را موجب سازد.
استاندار اردبیل با اشاره به استعداد قابل توجه نیر، نمین و سرعین در اجرای نیروگاه های بادی از مدیران شرکت برق منطقه ای آذربایجان خواستار برنامه ریزی در این خصوص شد.
وی با اذعان به توسعه نیروگاه سبلان و زمین گرمایی مشگین شهر تاکید کرد: مصرف برق نباید مختص به بخش خانگی بوده و باید با اجرای پروژه های سرمایه گذاری مصرف بخش صنعت به دلیل ارزش افزوده توسعه یابد.