سنندج - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان رونق بخش تولید را نیازمند مشارکت فعال حوزه اصناف و بازار عنوان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دره وزمی صبح امروز در نشست هم اندیشی با هیئت رئیسه اتحادیه های صنفی اظهار داشت: اصناف نقش بسیار مهمی در چرخه اقتصاد بر عهده دارند و به همین دلیل باید مشکلات و دغدغه های این قشر به خوبی مورد توجه قرار گیرد.

وی  گفت: سازمان صنعت، معدن و تجارت عهده دار وظایف چهار وزارت خانه سابق صنایع سبک، سنگین، معادن و فلزات و بازرگانی و سازمان نظارت و بازرسی است که نشان دهنده وظایف مهم و کلیدی این سازمان در جامعه است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: یکی از قسمت های مهم و تاثیر گذار در جامعه که همیشه به عنوان بازوی پر قدرت سازمان صنعت، معدن و تجارت، نقش خود را به خوبی ایفا کرده اتاق های اصناف و اتحادیه های صنفی است که زنجیره توزیع را با کم ترین عیب و نقص هدایت کرده اند که شاهد این ادعا وجود بازاری آرام و بدون چالش است.

وی نقش اصناف در زنجیره تولید را حیاتی دانست و گفت: اگر خرید و فروش نباشد، کم کم واحد های صنعتی و تولیدی تعطیل و اگر تولید تعطیل شود بطور قطع بخشهای مختلف معدن، کشاورزی و خدمات هم تعطیل می شوند و جامعه دچار رکود شدید می شود و به دره وزمی افزود: واحدهای صنفی نقش کلیدی خود را در زنجیره تولید و توزیع بعنوان نوک پیکان ایفا می کنند و به دلیل ارتباط نزدیک با مردم باید این بخش نیز مورد حمایت جدی تری قرار گیرد.

وی عنوان کرد: نقش واحدهای صنفی در جهت رسیدن به هدف غایی که همانا رونق، تولید و تجارت چه از بعد داخلی و چه از بعد خارجی است بسیار مهم و حیاتی است.

دره وزمی یادآور شد: در استان کردستان ۵۸ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب مشغول به فعالیت هستند که بخش قابل توجهی از مردم جامعه را به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار می دهند.

وی اظهار داشت: از نظر مجموعه مدیران استان به ویژه مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت، نقش اصناف حساس و کلیدی است و به هیچ وجه کم اهمیت تر از بخشهای صنعت و معدن نیست.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: ما به دنبال توسعه و آبادانی استان هستیم و این توسعه و آبادانی تنها با بخش صنعت و معدن اتفاق نخواهد افتاد بلکه یکی از مهمترین بخشها در توسعه پایدار هر منطقه اصناف و بازاریان بعنوان زنجیره توزیع هستند.

وی همچنین یکی از پارامتراهای اصلی توسعه پایدار را سرمایه اجتماعی خواند و افزود: اگر جنس خوب تولید شود و با قیمت منصفانه و رعایت حاشیه سود منطقی و قانونی و صداقت در گفتار و رفتار با مشتری رفتار شود این نوع رفتار باعث اعتماد سازی و جلب رضایت مشتری می شود.

دره وزمی در پایان سخنان خود گفت: ما بعنوان یار و یاور در کنار اصناف خواهیم بود و به این مهم اعتقاد راسخ داریم که اگر می خواهیم استانی داشته باشیم که با دیگر استانها مقایسه شود، تنها پیشینه تاریخی و اخلاقی کافی نیست و باید با تحمل زحمت و ایجاد تغییرات حاصل از خود به این مهم دست پیدا کنیم.

در در جریان برگزاری این نشست هرکدام از اعضای هیات رئیسه اتحادیه های صنفی به ارائه پیشنهادات و ارائه راهکارهای خود در خصوص اقدامات و برنامه های خود پرداختند.