خرم آباد - رئیس دانشگاه لرستان از راه اندازی دفتر همکاری های علمی بین المللی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو عزیزی ظهر دوشنبه در نشست با سفیر سوئد در ایران به قدمت ۳۵ ساله این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: حدود ۵۷ رشته دکتری در زمینه های علمی مختلف در دانشگاه لرستان وجود دارد.

وی بیان کرد: دانشگاه لرستان تمایل دارد در قالب تفاهم نامه هایی در زمینه تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه ها و طرح های پژوهشی مشترک، ایجاد فرصت های مطالعاتی برای اعضاء هئیت علمی دانشگاه لرستان و برگزاری کنفرانس ها و همایش های مشترک بین دانشگاه لرستان با دانشگاه های سوئد ارتباط برقرار کند.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: ایجاد کارگاه های آموزشی و پژوهشی در دوره های کوتاه مدت برای حضور اساتید دانشگاه های سوئد در دانشگاه لرستان و استفاده از پتانسیل علمی آن ها از خواسته های دانشگاه لرستان بوده که در قالب تفاهم نامه ای منعقد شده است که امیدواریم دانشگاه های سوئد پس از دریافت این تفاهم نامه با دانشگاه لرستان همکاری داشته باشند.

عزیزی از تاسیس دفتر همکاری های علمی بین المللی در دانشگاه لرستان طی چند ماه اخیر خبر داد و افزود: پیش از این دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی در دانشگاه لرستان ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه دانشگاه لرستان در زمینه های مختلف تحقیقاتی فعالیت های موثری دارد عنوان کرد: زمینه های فعالیت این دانشگاه در امور تحقیقاتی به موضوعاتی همچون نانوتکنولوژی، ژنتیک، کشاورزی در مناطق خشک و نیمه خشک و ... مربوط می شود.

رئیس دانشگاه لرستان وجود معادن لرستان را به عنوان پایگاهی خوب برای فعالیت مشترک بین ایران و سوئد دانست و اضافه کرد: دانشگاه لرستان در رشته های مختلف فنی و مهندسی به خصوص در ارتباط با مهندسی معادن در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.

عزیزی یاد آور شد: دانشگاه لرستان در مناطق خشک و نیمه خشک روی گیاهان دارویی مطالعات فراوانی داشته است.

وی بیان داشت: دانشگاه لرستان در ارتباط با واحدهای بخش نرم افزاری در مراحل اولیه طرح بوده که با همکاری دانشجویان سوئدی مخصوصا در ارتباط با توسعه منابع آب می توانیم توفیقات مشترکی را به دست آوریم.

عزیزی تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه لرستان را حدود دو هزار نفر برشمرد و گفت: کل دانشجویان این دانشگاه ۹ هزار نفر هستند که این دانشگاه امکان فراهم کردن خوابگاه برای چهار هزار دانشجو را دارد.

رئیس دانشگاه لرستان واگذاری تمامی خوابگاه های دانشجویی به بخش خصوصی را از اقدامات آینده وزارت علوم خواند و اظهار داشت: وزارت علوم تامین بخشی از بودجه دانشگاه ها را به درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها محول کرده است.

عزیزی گفت: یکی از برنامه های دانشگاه لرستان این است که در پردیس بین المللی خود نسبت به جذب دانشجوی بین المللی اقدام کند و در دوره های آموزشی این پردیس تدریس با زبان انگلیسی صورت خواهد گرفت.