به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی روز شنبه در همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با اشاره به برخورد تناقض آمیز و پارادوکس گونه غرب در برخورد با پدیده قاچاق مواد مخدر گفت: غربی ها و سازمان ملل در زمانی، ایران را در امر مبارزه با مواد مخدر مورد تقدیر قرار می دهند اما در مواقعی نیز با صدور قطعنامه ها درباره برخورد با قاچاقچیان فعالیت ایران را زیر سئوال می برند که این امر پارادوکس دارد.
وی افزود: از ابتدای انقلاب در زمینه برخورد با مواد مخدر گام های بلندی برداشتیم که می توان به بکارگیری بخش قابل توجهی از ظرفیت دستگاه قضا و احکام صادره درباره آن به عنوان اراده نظام جمهوری اسلامی در مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد.
رئیسی ادامه داد: اگر ابعاد مواد مخدر و تهدید چند جانبه آن برای منطقه و مردم آشکار نشود مبارزه با مواد مخدر یک بعدی خواهد بود.
وی به حضور نیروهای ناتو در افغانستان اشاره کرد و گفت: تولید مواد مخدر زیر چتر حمایت ناتو و آمریکایی ها صورت می گیرد و آنها باید پاسخگو باشند که چه اقداماتی در مبارزه با مواد مخدر انجام داده اند.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه ما در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر هستیم افزود: علاوه بر امکانات اقتصادی، شهدایی را هم در راه مبارزه با پدیده شوم اعتیاد تقدیم کرده ایم حال آنکه کشورهای اروپایی باید پاسخگو باشند که در این راه چه مایه ای گذاشته اند و چه کرده اند.
رئیسی در ادامه با بیان اینکه در حوزه مقابله با مواد مخدر گاهی سازمان ملل و کشورهای اروپایی از ایران تقدیر می کنند وگاهی علیه ما قطعنامه صادر می کنند خاطرنشان کرد: ما به خاطر برخورد قاطع با قاچاچیان مورد سئوال قرار می گیریم و این با تقدیری که از ایران شده و همچنین با شعار جامعه ای از عاری از مواد مخدر همخوانی ندارد و پارادوکس دارد.
وی افزود: اگر ما در خط مقدم حضور داریم و همه توان نظامی خود را گذاشته ایم با چه توجیهی مسئولان ما مورد انتقاد غربی ها قرار می گیرند.
رئیسی با طرح این سئوال که سازمان ملل چگونه می خواهد شعار جامعه ای عاری از مواد مخدر را اجرایی کند، تاکید کرد: اراده جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مواد مخدر بر هیچ کس پوشیده نیست. نیاز است که غربی ها در رابطه با رفتاری که با ایران دارند تجدید نظر کنند چرا که اگر ایران این جهاد بزرگ در مقابله با مواد مخدر را انجام ندهد اولین قربانیان آن اروپائیان خواهند بود.
دادستان کل کشور در ادامه با اعلام اینکه جوانان فهیم اجازه ادامه حیات به نظام سلطه را نمی دهند، گفت: نظام سلطه جوانانی را می خواهد که نه کار به سرنوشت خود و نه کار به جامعه خود داشته باشند و ذخایر کشورشان برایشان اهمیت نداشته باشد.
وی افزود: ما معتقدیم مواد مخدر موجب هلاک انسانها می شود و جامعه را از فهم و درک تهی می کند پس باید با یک اراده جدی در برابر آن مقابله کنیم.
دادستان کل کشور در ادامه خطاب به نمایندگان سایر کشورها گفت: از نماینده سازمان ملل و سفرا می خواهم که گزارش و مستندات اقدامات ما را به کشورهای خود منتقل کنند و بگویند که ما از آنها انتظار حضور جدی و کمک غیر مادی داریم.
رئیسی با اعلام اینکه مواد مخدر سیاسی است و علاوه بر آن ابعاد فرهنگی و اجتماعی هم دارد، تصریح کرد: سیاست اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر را می پسندم چرا که هر گاه مردم ما در صحنه حاضر شدند موفقیت های چشمگیر به دست آمده است.
وی همچنین به اقدامات فرهنگی و اقتصادی در امر مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: صدا و سیما، مدارس و دانشگاه ها باید در امر مبارزه با مواد مخدر حضور جدی داشته باشند تا مهمترین معضل ما یعنی مواد مخدر حل شود.
دادستان کل کشور در پایان با اشاره به آلوده شدن نظام بانکی از دریافت و حصول پول هایی که در امر قاچاق مواد مخدر به دست می آیند، نیز اظهارداشت: نظام بانکی باید در حوزه پولشویی برخورد بی امان داشته باشد تا مانع ورود پول های ناپاک به داخل سیستم بانکی کشور شود.