به گزارش خبرنگار مهر، مجمع عمومی شورای روابط عمومی های استان کردستان در شرایطی شامگاه یکشنبه در استانداری برگزار شد که در این نشست شماری از فعالان این عرصه بر تقویت جایگاه روابط عمومی ها به عنوان یک نیاز لازم و ضروری تاکید کردند.
در جریان برگزاری این نشست که با حضور استاندار کردستان همراه بود همچنین یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز به بیان جایگاه روابط عمومی و رسالت های کاری آنها پرداخت.
در جریان برگزاری این نشست در ابتدا کوهسار دادور مدیر کل روابط عمومی استانداری کردستان در سخنانی بیان کرد: هیئت رئیسه شورای هماهنگی روابط عمومی های استان کردستان شکل گرفته است و در همین راستا طی یک سال اخیر اقدامات خوبی در این بخش اجرایی شده است.
تدوین سند راهبردی روابط عمومی ها در کردستان
وی گفت: تلاش می شود تا ضمن بهره برداری از تمامی ظرفیت های در اختیار زمینه برای ارتقاء جایگاه روابط عمومی ها با هدف انعکاس مناسب و به روز اقدامات و خدمات نظام و دولت تدبیر و امید در استان فراهم شود.
ماجد رموزی مدیر روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز در این نشست از تدوین سند راهبردی روابط عمومی ادارات و سازمان های دولتی کردستان خبر داد و گفت: این سند با همکاری خود روابط عمومی ها و با هدف ارتقاء جایگاه این حوزه تدوین می شود.
وی به بیان گزارشی از فعالیت های یک ساله هیئت رئیسه شورا پرداخت و گفت: برنامه ها و کارگاه های مختلف آموزشی برای ارتقاء جایگاه روابط عمومی های استان کردستان در نظر گرفته شده است که به مرور طی سال جاری در سطح استان برگزار می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج که همزمان به عنوان مشاور در راستای تدوین سند راهبردی روابط عمومی نیز فعالیت می کند در این نشست به بیان رسالت های روابط عمومی پرداخت.
عادل صلواتی بیان کرد: روابط عمومی در قبال شهروندان مسئولیت دارد و به همین دلیل باید از تمامی ابزارها برای اطلاع رسانی به جامعه مخاطب خود بهره برداری کند که عملیاتی کردن این مهم نیازمند برنامه ریزی و همچنین داشتن تخصص در کار و مدیریت است.
جایگاه روابط عمومی ها ارتقاء یابد
وی با بیان اینکه امروز شعار اصلی دولت در کردستان توسعه است و روابط عمومی ها در این بخش رسالت مهمی بر عهده دارند، عنوان کرد: روابط عمومی ها به عنوان پیشانی یک سازمان باید برای ارتقاء جایگاه سازمان خود در میان افکار عمومی تلاش کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج بر ارتقاء جایگاه روابط عمومی ها تاکید کرد و افزود: یکی از زیرساخت های اصلی در این بخش تقویت توانمندی و تخصص نیروی انسانی شاغل در روابط عمومی هاست که باید به عنوان یک اولویت اصلی در کردستان در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام مهدی فرضی معاون دفتر نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این نشست بر رعایت مسائل اخلاقی در جامعه تاکید کرد و افزود: حوزه اخلاق یکی از نیازهای اصلی در جامعه است و به همین دلیل ما باید ابتدا نسبت به مسائل اخلاقی توجه داشته باشیم سپس به فکر تقویت سایر حوزه ها باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از ظرفیت های اصلی در کشور وجود سرمایه اجتماعی است، یادآور شد: مردم سرمایه اصلی ما در نظام اسلامی هستند و روابط عمومی ها می توانند در راستای حفظ و ارتقاء این سرمایه اجتماعی موثر باشند.
امنیت شغلی دغدغه اصلی روابط عمومی های کردستان
داریوش راشدنسب مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج نیز در این نشست طی سخنانی در این نشست اظهار داشت: تخصص در حوزه روابط عمومی یکی از نیازهای اصلی که متاسفانه امروز این مهم تا حدودی در کردستان نادیده گرفته می شود.
وی ادامه داد: در مجموع دولت راهبرد جامعی برای اطلاع رسانی از خدمات خود ندارد و به همین دلیل لازم است که در ابتدا این مهم تعیین تکلیف شده و زمینه برای حضور و مشارکت هر چه بهتر روابط عمومی ها فراهم شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: امنیت شغلی در ادارات و سازمان های دولتی یکی دیگر از دغدغه های اصلی روابط عمومی هاست و به همین دلیل باید در این حوزه نیز توجه جدی صورت گیرد.
علیرضا صدیقی مدیر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان نیز در این نشست اظهار داشت: یکی از معضلات در حوزه اطلاع رسانی مربوط به پروژه ها و طرح های عمرانی است که متاسفانه محلی برای تامین و هزینه اعتبار در این بخش وجود ندارد.
فضای مجازی بهترین ظرفیت برای روابط عمومی هاست
وی گفت: برای بعضی از پروژه های عمرانی به صورت میلیاردی هزینه می شود ولی محلی برای اطلاع رسانی آن منظور نشده است و این یک مشکل جدی در استان کردستان به شمار می رود.
استاندار کردستان نیز در جریان برگزاری این نشست در سخنانی به تبیین وظایف روابط عمومی ها پرداخت و بر استفاده بهینه از فضای مجازی به عنوان یک ظرفیت مهم تاکید کرد.
عبدالمحمد زاهدی با بیان اینکه امروز نمی توان از فضای مجازی و ظرفیت های آن غافل بود، عنوان کرد: استفاده از این ظرفیت در راستای تقویت بحث اطلاع رسانی یکی از نیازهای اصلی در استان کردستان به شمار می رود.
وی افزود: همین چند وقت قبل یکی از روابط عمومی های ادارات و سازمان های دولتی استان کردستان از طریق فضای مجازی غیرمجاز ما را مجبور به حضور در آن اداره کل کرد و به همین دلیل ما نباید از این حوزه غافل باشیم.
در جریان برگزاری این نشست همچنین مدیران روابط عمومی های اداره کل انتقال خون، شرکت مخابرات و شرکت گاز استان کردستان به بیان موفقیت های خود طی سال گذشته و امسال پرداختند.