به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" در قم، حجت الاسلام رضا اسكندري، معاون فرهنگي وتبليغي دفتر تبليغات حوزه علميه قم، در مورد حركتهاي خودجوش مردم در عزاداري امام حسين(ع) گفت: دولت ميتواند با استفاده از دستگاه هاي توانمند فكري عزاداري هاي خودجوش مردم را از جهت محتوا به سمت مطلوبي هدايت كند.
حجت الاسلام اسكندي با اعلام اينكه امسال 6 هزار مبلغ از حوزه هاي علميه قم، خراسان رضوي بو اصفهان به سراسر كشور اعزام مي شوند، شرايط اعزام مبلغان را داشتن پرونده تبليغي در دفتر تبليغات و مهمتر از آن، مطابقت سيره تبليغي مبلغ با دستورات ائمه اطهار عنوان كرد.
وي در ادامه اظهار داشت: برخي از مبلغان جهت اداره جلسات عمومي در سطوح متوسط جامعه در مدارس و مساجد اعزام مي شوند وعده اي از نخبگان حوزه در محيط هاي علمي و دانشگاهي و در جمع انديشمندان سطوح بالاتر علمي به امر تبليغ ميپردازند.
حجت الاسلام اسكندري، ديدار 2 هزار و 500 مبلغ با مقام معظم رهبري در پنجم بهمن ماه، برگزاري جلسه بررسي مسائل سياسي امنيتي داخل و خارج از كشور در روز ششم بهمن ماه و برگزاري همايشهاي توجيهي شش روزه را از جمله برنامه هاي قبل از اعزام مبلغان به سراسر كشور دانست.
وي در مورد برگزاري همايش عاشورايي ويژه مبلغان يادآورشد: هر ساله به منظور آگاهي مبلغان از حدود وظايف خود و استفاده مناسب از فضاي معنوي محرم، گسترش و شناخت مكتب امام حسين(ع) و رسوخ آن بين مردم قبل از اعزام مبلغان همايشهاي عاشورايي برگزار ميشود، امسال نيز اين همايش در 6 روز و با ثبت نام از هزار و 200 مبلغ و روحاني برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگي و تبليغ دفتر تبليغات حوزه علميه قم در ادامه گفت: در همايشهاي عاشورايي در مورد آسيبها و شبهات ماه محرم بحث خواهد شد و به مبلغان توصيه ميشود آسيبهاي اجتماعي محرم را به صورت ظريف به مردم بگويند و به شبهاتي كه در مورد امام حسين(ع)، پخش ميشود پاسخ دهند.
وي همچنين شناخت هنجارها وناهنجاريهاي اجتماعي در ماه حرام را يكي ديگر از وظايف مبلغان عنوان كرد و گفت: مبلغان بايد در ايام تبليغي هنجارها و ناهنجاريهاي اجتماعي را شناسايي كنند، با توجه به اينكه ماه محرم فرصت مناسبي براي هدايت و راهنمايي جوانان است مبلغان بايد با مسائلي كه موجب ناهنجاريهاي اجتماعي ميشود به صورت علمي برخورد كنند.