اين شاعر در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر با بيان اين مطلب افزود : يكي ازمشكلات مطبوعات كودك ما كم بودن تيراژ مجلات است به طوري كه مجله هاي موفق به خيلي از شهرستانها و روستاها و حتي در تهران هم به دست مخاطبين نمي رسد ، اما مجله هاي بي مخاطب با همان تيراژ كم هم بر روي كيوسك هاي روزنامه فروشي باقي مي مانند .
جعفر ابراهيمي شاهد ياد آور شد : مجله هاي موفق به علت پايين بودن تيراژشان خيلي زود تمام مي شوند و خيلي ازبچه ها اصلا متوجه نمي شوند كه اين مجله چه وقت چاپ و توزيع شد مگر اينكه ازقبل آشنايي داشته باشند . مثلا نشريه دوچرخه همراه همشهري چاپ مي شود كسي كه همشهري را تهيه مي كند يك نشريه دوچرخه را هم براي كودك و نوجوان خود مي گيرد يعني پدر و مادردر اينجا تا حدودي نقش خود را انجام مي دهند .
معمولا خيلي از مجله ها بعد از دو يا سه روزپس از چاپ ناياب مي شوند كه به علت كم بودن تيراژنشريات است و خيلي ازاين مجلات نيزبه علت وجود اشتراكاتي كه دارند فرستاده شده و خيلي به كيوسك هاي روزنامه فروشي راه پيدا نمي كنند .
وي خاطر نشان كرد : آموزش و پرورش چند نشريه با عنوانهاي " رشد " دانش آموز ، رشد نوجوان و رشد نو آموز و... كه قبل از انقلاب با نام پيك چاپ مي شد را در مدارس بين بچه ها توزيع مي كند و متاسفانه همين دستگاه در بسياري ازموارد تا حدودي بازدارنده است چرا كه مانع ورود نشريات ديگر به مدارس مي شود و گاهي وقت ها درمورد نشريات و كتابها سخت گيري هاي بي موردي مي شود ، البته بايد مجلات و نشريات بررسي شوند و بعد براي ورود به مدارس انتخاب شوند ولي سخت گيري زيادي باعث مي شود كه در كتابخانه هاي مدارس موارد خواندني وجود نداشته باشد و آموزش و پرورش هم متاسفانه اين سخت گيري را هم داشته است .
اين شاعر به مهر تصريح كرد : در اوايل انقلاب ادبيات كودك به صورت جدي تر شروع به كار كرد و تعداد نشريات هم بيشتر شد و بيشتر كساني كه در اين نشريات فعاليت داشتند شاعران و نويسندگان و ادبيان بودند و افراد متخصص در روزنامه نگاري در حوزه كودك و نوجوان نداشتيم اما در سالهاي بعد كه مجلات رشد كردند ، بسياري ازكارهايي كه در مجلات چاپ مي شد بعد ها به صورت كتاب منتشر شد يعني مجله ها بيشتر به كتاب نزديك بودند تا مجله و بعد ها جنبه ژورناليستي در مجلات بيشترشد و عده اي هم در زمينه روزنامه نگاري درس خواندند و مدرك گرفتند ، ولي باز هم ما همچنان در زمينه مطبوعات كودك و نوجوان روزنامه نگارمتخصص كم داشته و داريم .
وي در خصوص اداره شدن نشريات كودك و نوجوان توسط شاعران ونويسندگان اين حوزه گفت : اين روند بيشتر جنبه مثبت دارد اما نبايد هر هنرمندي كه مسئوليت پيدا مي كند سعي كند سليقه خود را اعمال كند و از اين كار بايد جلوگيري كرد يعني كسي كه به طنزعلاقه دارد بيشتر دوست دارد كه مجله طنزمنتشر كند يا كسي كه شاعر است بيشتر دوست دارد كه به شعراهميت دهد ولي به نظر من اگر شاعر يا نويسنده هئيت تحريريه خود را اصولي انتخاب كرده باشد اين مشكل پيش نخواهد آمد .
جعفر ابراهيمي شاهد در پايان به مهراضافه كرد : جنبه ژورناليستي مطبوعات كودك و نوجوان كم است و در جشنواره كودك و نوجوان اين قضيه مطرح شد كه موضوعات روزمطبوعات كودك و نوجوان دررسانه هاي ما كم است كه اين هم به دليل فاصله زياد انتشار مجلات - كه اكثرا ماهانه ، دوماهنامه و يا حداكثر هفتگي مي باشد - است ، شايد اگر روزنامه اي براي كودكان ونوجوانان منتشرمي كرديم در جذب جوانان نيزموفق تر بوديم .