برخي متوليان يا كتاب را نمي ‌شناسند، يا با علوم آشنايي ندارند و يا به صورت كاسبكارانه با آن برخورد مي ‌كنند به همين دليل براي گرفتن يك اثر ماه‌ ها و حتي سالها وقت صرف مي‌شود تا نسخه ‌اي را كه در يك كتابخانه وجود دارد به دست آوريم.

به گزارش خبرنگار "مهر" در قم حجت الاسلام علي اوسط ناطقي رئيس واحد احياي آثار اسلامي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي با تأكيد بر اينكه تاكنون در حد امكانات موجود فعاليتهاي خوبي در اين واحد صورت گرفته است، گفت: آثاري كه در اين مجموعه تصحيح و منتشرشده‌ اند در نوع خود بهترين آثار تصحيحي هستند كه بسياري از آنها به عنوان كتاب سال جمهوري اسلامي و اثر برگزيده سال حوزه مورد تقدير قرارگرفته ‌اند.

وي افزود: متأسفانه در فهرست نويسي‌ هاي گذشته دقت لازم صورت نمي‌ گرفته است و در مواردي اشتباهات فاحشي ناشي از درك غلط فهرست نويس هم در آنها ديده مي‌شود.

رئيس واحد احياي آثار اسلامي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي يادآور شد : در مواردي براي گرفتن يك برگ يا يك رساله كوچك، وجوه سنگيني از سوي برخي متوليان مطالبه مي ‌شود كه در شأن مقام و منزلت كتاب در جمهوري اسلامي ايران نيست.

وي گفت: در محور كتاب شناسي و نسخه شناسي تلاش داريم تا فهرستهاي تخصصي براي گروه‌هاي محقق و متخصص در موضوعات مختلف منتشركنيم و در محور تصحيح متون نيز تاكنون حدود 25 اثر تصحيح شده است كه اميدواريم در آينده بتوانيم آثار بيشتري را به جامعه پژوهشي ارائه كنيم.