پنجمين كنگره بانوي آفتاب با هدف تجليل از مقام شخصيتي حضرت فاطمه زهرا (س) و ايجاد بستر مناسب وحدت، انسجام و اخوت بين اهل تسنن و تشيع در شهرستان خنج استان فارس برگزار شد.

به گزارش گروه دين و انديشه "مهر"، در اين كنگره انديشمندان، محققان، اساتيد، علما و روحانيون تسنع و تشيع و ميهماناني از استانهاي تهران، قم، قزوين، هرمزگان، طلاب و مدرسين مجتمع علوم اسلامي خنج، مردم و جمعي از مسئولين استاني و محلي توسط سازمان تبليغات اسلامي استان فارس شركت داشتند.

در ابتداي مراسم حجة السلام غلامي مسئول سازمان شهرستان و ابوطالب روئينا فرماندار  گزارشي از اوضاع فرهنگي، ديني و مذهبي شهرستان خنج و اتحاد و همبستگي مسلمانان تشيع و تسنن اين شهرستان را ارائه كردند.

شيخ عبد الله شريعتي امام جمعه سنت خنج برگزاري چنين همايشي را به منظور شناسائي شخصيت حضرت زهرا (س) در آن منطقه از بركات نظام مقدس جمهوري اسلامي و از عنايات زهرا (س) دانست.

وي با استناد حديثي از پيامبر (ص) و صحابه پرداخت و حضرت فاطمه (س) را بعنوان اولين زن اديان توحيدي كه بدون سؤال و جواب وارد بهشت مي شوند ياد كرد و افزود: بعد از حضرت فاطمه (س) حضرت خديجه كبري، مريم عمران و آسيه در مقام برترين زنان عالم قرار دارند.

زارعي مدير كل سياسي انتظامي استانداري فارس گردهم آمدن علماي فرهيخته شيعه و سني را در طول سال و گفتگوي آنها را درباره نقاط مشترك اصول اعتقادي دين امري مهم و مبارك توصيف كرد و نتيجه برگزاري چنين برنامه هايي را ايجاد تحكيم و اتحاد و يكپارچگي علماي اهل سنت و تشيع درمرحله اول و سپس مردم نجيب شيعه و سنتي مناطق اهل سنت استان دانست.

حجة السلام و المسلمين عبد الرضا خوشنويس، سرپرست سازمان تبليغات استان فراس از ديگر سخنرانان اين مراسم بود كه كشف موارد مشترك در اعتقادات اهل شيعه و سني و طرح آن را در جوامع مذكور و همچنين تجليل از مقام شامخ زهراي مرضيه را از اهداف برگزاري اين كنگره عنوان كرد.

وي گفت: پرداختن به مشتركان شيعه و سني و ازدياد وحدت، اخوت و انسجام امروز در قالب يك شعار نيست بلكه يك ضرورت محسوب مي شود.