سيدحسين هاشمي رييس هيات پارلماني جمهوري اسلامي ايران شركت كننده در يكصدو نهمين مجمع بين المجالس در ژنو به همراه محمدرضا تابش و علي شكوري راد به عنوان يكي از اعضاي كميته هاي نگارش قطعنامه كميته هاي سه گانه دائمي اتحاديه بين المجالس انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاري مهر، سيد حسين هاشمي به عنوان نماينده جمهوري اسلامي به همراه نماينده كشورهند از قاره آسيا در كميته نگارش كميته اول اتحاديه تحت عنوان كميته صلح و امنيت بين الملل شركت كرد و به بيان نقطه نظرات ودفاع از مواضع كشورمان در خصوص موضوع مطرح  نظراين كميته يعني نقش مجالس در زمينه همكاري با سازمانهاي چند جانبه در تضمين صلح و امنيت و ايجاد ائتلاف براي صلح  پرداخت و موفق شد تقريبا تمام نقطه نظرات جمهوري اسلامي ايران درارتباط با موضوع صلح و امنيت را در بخشهاي مختلف قطعنامه پاياني صادره از سوي كميته مذكور مطرح و ثبت كند.
لازم به ذكراست پيشنهاد ائتلاف براي صلح  كه شالوده و مبناي فعاليت كميته دائمي اول اتحاديه بين المجالس دريكصد و نهمين مجمع اين اتحاديه در ژنو قرارداشت از سوي گروه بين المجالس كشورمان به كنفرانس قبلي اتحاديه بين المجالس درشيلي ارايه شده و به تصويب رسيده بود و به عنوان دستور كار كميته دائمي اول اين اتحاديه در اجلاس سه روز ژنو مورد بحث و بررسي نمايندگان مجالس جهان قرارداشت.
همچنين آقاي محمدرضا تابش عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي و شوراي اجرايي گروه بين المجالس كشورمان در كميته نگارش كميته دوم اتحاديه با عنوان كميته توسعه پايدار، امورمالي و تجارت حضورداشت. دراين كميته قطعنامه اي درخصوص موضوع كالا وخدمات عمومي در سطح جهان به عنوان چالش جديد پارلمانها صادر و به مجمع ارايه گرديد. از قاره آسيا نماينده ژاپن دراين كميته شركت داشت.همچنين آقاي علي شكوري راد ديگرعضو هيات اعزامي به اجلاس ژنو به عنوان يكي ازاعضاي كميته نگارش كميته سوم اتحاديه تحت عنوان كميته دموكراسي و حقوق بشر انتخاب و به دفاع از مواضع كشورمان درخصوص موضوع نقش فناوريهاي اطلاعاتي وارتباطاتي جديد در زمينه زمامداري،ارتقا دموكراسي پارلماني و مديريت بر روند جهاني شدن پرداخت.
يكصدونهمين مجمع بين المجالس روز جمعه با صدورچهار قطعنامه به كارخود خاتمه داد.