میناب - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از آغاز برداشت لیمو در هشت بندی خبر داد.

محمد سالاری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قریب به دو هزار هکتار از اراضی باغی در هشتبندی شهرستان میناب به کشت لیموترش اختصاص دارد. هزار و ۲۰۰ هکتار از این باغات مثمر و ۸۰۰ هکتار آن نهال لیمو ترش هستند.

سالاری در ادامه بیان داشت متوسط عملکرد برداشت محصول لیموترش در هر هکتار ۱۳ تن است که پیش بینی می گردد تا پایان فصل برداشت ۱۵ هزار و ۶۰۰ تن محصول لیمو ترش در هشتبندی برداشت شود.

سالاری مناطق اصلی برداشت لیمو را شهر هشت بندی ، دهستان چراغ آباد و روستاهای مجتمع امام، هشت بندی دو، چاه غربال، توکهور، حامین و ریگ دراز عنوان کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب افزود: محصول برداشتی لیمو عمدتاً به بازار مصرف استان فارس ارسال می گردد. پیش بینی می گردد امسال ۱۰ درصد پیش بینی رشد برداشت محصول  لیموترش را در هشت بندی داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میناب از تولید ۲۵۰ هزار تن انواع صیفی جات در هشتبندی خبر داد.

سالاری بیان داشت: صیفی جات اصلی کشت شده در هشت بندی در سال گذشته محصولاتی نظیر خیار سبز، گوجه فرنگی ، پیاز و هندوانه بود که در مجموع  در سال زارعی گذشته ۲۵۰ هزار تن انواع محصول صیفی در هشت بندی توسط کشاورزان تولید شد.

سالاری سطح زیر کشت صیفی جات را در هشت بندی ۱۲ هزار هکتار عنوان کرد و بیان داشت: میزان برداشت این محصولات نسبت به سال گذشته تفاوتی نداشته است.

وی در ادامه بیان داشت: قطب های اصلی تولید این محصولات در هشت بندی مناطقی چون شهر هشت بندی، دهستان چراغ آباد و روستاهای مجتمع امام، حجت آباد، بندرک، حامین، کهورتاک، کوی هجرت، چاه غربال، انجیرک، توکهور، هشت بندی دو و چاه شریف بوده است.

سالاری مقصد محصولات تولید شده کشاورزان را عمدتاً شهرهای بزرگ کشور نظیر تهران، اصفهان، تبریز، مشهد، فارس،اراک ، برخی کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق و کشور افغانستان عنوان کرد.

کشت صیفی و غلات در هشتبندی و توکهور  هر ساله از تیرماه با کشت کنجد آغاز و در پایان خرداد ماه هر سال با برداشت پیاز به پایان می رسد.