سنندج- مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه های استان را دختران تشکیل می دهند، گفت:عدم وجود کانون مطالعات زنان یکی از ضعف های دانشگاه های استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، جمال ارشدی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه کمیته تخصصی عفاف و حجاب استان که در سالن شهدای دولت استانداری تشکیل شد، گفت: در خصوص نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف باید لایه های مختلف جامعه مدنظر قرار داده شود.

وی اظهار داشت: از منظر زیباشناختی دیدگاه مصرف گرایی در جامعه ما حاکم است و به هر میزان کالایی توسط مردم مصرف شد قطعا تولید آن نیز افزایش خواهد یافت و در این زمینه به ذائقه مردم توجه می شود.

وی عنوان کرد: برای نهادینه کردن فرهنگ حجاب و عفاف از نظر معیار دینی مشکلی نداریم و بحث و مسئله در این خصوص به ابزارها و شیوه های اجرا برمی گردد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان ادامه داد: حال این سوال مطرح است که آیا از نظر صنعت پوشاک توانسته ایم مدلی را جایگزین کنیم که قدرت رقابت با مدل های خارجی را داشته باشد.

ارشدی افزود: انتظار می رود رسانه ها در زمینه معیارهای زیبایی از منظر بانوان و آقایان بیشتر کار کنند تا مردم ما از این دریچه الگوی زیباشناختی خود را انتخاب کنند.

وی با اشاره به اینکه کار فرهنگی اقدامی حساس و ظریف است، بیان کرد: پیشنهاد می کنم در دانشگاه های سطح استان پنل های تخصصی در زمینه حجاب و عفاف با حضور جامعه شناسان، روانشناسان و روحانیون برگزار شود تا علاوه بر افزایش آگاهی منجر به ایجاد چالش فکری و مشارکت دانشجویان در مباحث مطرح شده شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه حدود ۶۰ درصد دانشجویان دانشگاه های ما را دختران تشکیل می دهند وجود کانون برای بررسی مسائل مربوط به آنها امری ضروری است و نبود چنین فضایی در حال حاضر ضعف بزرگی محسوب می شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان افزود: مسئولان دانشگاه های سطح استان می توانند جهت تشکیل کانون مطالعات زنان از تجربیات دانشگاه هایی هم چون تهران و علامه طباطبایی بهره بگیرند.

ارشدی اظهار داشت: جای تاسف است که برای برنامه هایی که هیچ تاثیرگذاری در جامعه ندارد هزینه های گزافی می شود ولی برای بررسی و پیگیری مباحث مربوط به دختران هزینه چندانی نمی شود.

وی عنوان کرد: دانشگاه های کردستان و آزاداسلامی به لحاظ اینکه بیشترین دانشجوی دختر را دارند، پیشنهاد می شود کانون مطالعات زنانی در یکی از این دانشگاه تشکیل و مابقی واحدهای دانشگاهی نیز به عنوان عضو در برنامه ها و طرح های کانون مشارکت داشته باشند.

وی با تاکید براینکه نهادینه کردن حجاب و عفاف کار دولتی نیست و اقدامی مردمی محسوب می شود، گفت: اقشار مختلف مردم باید در این راستا باور و اعتقاد داشته باشند تا این موضوع در جامعه نهادینه شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اشاره به اینکه ۳۱ درصد از جامعه ما امروز از فضهای اینترنتی به ویژه شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، بیان کرد:  در شرایط کنونی باید به فضای مجازی به عنوان یک فرصت و نه تهدید نگاه کنیم.

ارشدی ادامه داد: همه ما باید در سایت های اجتماعی عضو شویم تا در صورت طرح مباحث فرهنگی و اجتماعی بتوانیم نظرات خود را بیان کرده و بدین گونه از پخش مطالبی که منجر به انحراف جوانان می شود، جلوگیری کنیم.

برچسب‌ها