به گزارش خبرگزاری مهر، عفت شریعتی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور بانوان در بازدید از غرفه نهادها و سازمان ها هدف اصلی از برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم را بحث های محتوایی و عرضه جدیدترین دستاوردهای مکتوب و غیر مکتوب دانست و تصریح کرد: ایران در منطقه کشوری است که سیاست گذاری و برنامه ریزی هایش بر مبنای قرآن است. از همین رو در برپایی نمایشگاه قرآن نباید هیچ گونه کاستی وجود داشته باشد و نمایشگاه قرآن باید آیینه تمام نمای این فعالیت ها باشد.
شریعتی همچنین نمایشگاه قرآن را تریبونی برای انعکاس فعالیت های مردم ایران در عرصه قرآن و عترت به ویژه در شرایط کنونی منطقه دانست و افزود: امروز ما شاهد بروز و ظهور گروه های تخریبی و تفرقه ای به نام اسلام هستیم که قصد مخدوش کردن چهره اسلام را دارندو از این رو هم در بخش سخت افزاری و هم در بخش محتوایی باید نمایشگاه قرآن کریم به نحو احسن برپا شود.
وی با اشاره به حضور بازدیدکنندگان و شرکت کنندگان خارجی در نمایشگاه بین المللی قرآن گفت: از همین رو آرزومند سیر تکاملی برای نمایشگاه هستیم
شریعتی درباره جابه جایی مکان نمایشگاه قرآن و برگزاری آن در باغ موزه دفاع مقدس گفت: هر مکانی مزیت ها و معایبی دارد که در نوع خود قابل توجه است. فضای باغ گونه و مفرح نمایشگاه امسال همزمان با روزهای بلند و اوج هوای گرم در عین حال که از فضای معنوی و باصفایی را برای شهروندان به وجود می آورد می تواند آنها را با رایحه دلنشین قرآن و عترت آشنا شوند.
نماینده دوره هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی افزود: درست است که ما در مکانی مانند باغ موزه، فضا را زیبا می بینیم اما فضای کنونی نیازهای خاص نمایشگاهی را کمتر تامین می کند ما باید مکان دائمی و مشخصی برای نمایشگاه قرآن داشته باشیم تا بتوانیم حق مطلب را بهتر ادا کنیم؛ مکانی که هم با حال و هوای قرآنی هماهنگ باشد و در عین حال رفت و آمد مردم را تسهیل کنیم.
شریعتی بر ضرورت برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن کریم به صورت دائمی تاکید کرد و گفت: امیدواریم تولید محتوای قرآنی به حدی برسد که نیاز باشد در طول سال چند بار نمایشگاه برگزار شود، بنابراین وجود فضای دائمی با توجه به نیاز نمایشگاه قرآن می تواند دراین زمینه تاثیر گذار باشند. اینکه شهروندان بدانند هر سال در چه تاریخی و چه مکانی نمایشگاه قرآن برگزار می شود نکته ای ست که بای محقق شود.
وی افزود: نمایشگاه دائمی قرآن نیازمند امکانات خاص است با این حال نباید صرفا دولت، اهتمامی برای برگزاری آن داشته باشد یا صرفا حوزه های علمیه. با توجه به تجربه ۸ ساله من در مجلس معتقدم باید مصوبه ای برای ایجاد نمایشگاه قرآن در بهترین نقطه پایتخت در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: فضا نباید به گونه ای باشد که برگزار کنندگان همه دغدغه شان سخت افزار نمایشگاه باشد؛ پس نمایندگان مجلس به ویژه نمایندگان تهران و اعضای فراکسیون قرآن و عترت باید طرحی را برای تامین هزینه های سالیانه نمایشگاه قرآن تدوین کنند؛ مطمئنا اگر این طرح تدوین و ارائه شود اکثریت قاطع نمایندگان ان را امضا خواهند کرد و حتی ردیف مستقل و جامعی برای برگزاری نمایشگاه قرآن اختصاص می دهند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد در امور بانوان در ادامه از تشکیل شورای علمی فرهنگی بانوان در این وزارتخانه خبر داد و گفت: در این شورا ۲۰ نفر از بانوان مصنف، مولف، مترجم و اهل قلم شرکت دارند که هر کدام سرمایه های معنوی وزارت فرهنگ اند و در این شورا برای پیشبرد اهداف فرهنگی ارشاد برنامه ریزی می کنند.
وی با اشاره به فعالیت بیش از ۸۰۰ بانوی ناشر در تهران گفت: این جمعیت سهم قابل توجهی در نشر علم و فرهنگ دارند از همین رو نشست های تخصصی با حضور مسئولان بلند رتبه و به ویژه وزیر فرهنگ با ایشان برگزار می شود و ارتباط تنگاتنگی برقرار است.