مشهد- مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بیش از ۷۳۰ پروژه آموزش و پرورش خراسان رضوی نیمه تمام و در انتظار یاری خیران و اعتبارات دولتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسینی ظهر دوشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که در دفتر استاندار خراسان رضوی برگزار شد اقدامات انجام شده در حوزه آموزش و پرورش استان را شرح داد و اظهار داشت: در توسعه مشارکت بخش های مختلف دولتی و مشارکت های مردمی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به آن توجه ویژه ای شده اقدامات زیادی صورت گرفته است.

وی با بیان این که طرح قشربندی حرفه ای معلمان از ابتدای مهر اجرایی می شود گفت: معلمان در گروه های معلمان پزشک، قرآنی، واقف، هنرمند و مانند آن با معاونت های ذیربط جهت برقراری یک ارتباط ارگانیک مرتبط می شوند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به اجرای طرح گنجینه های مدیریتی استان اشاره کرد و افزود: در این طرح بیش از ۶۰۰ مدیر آموزش و پرورش که بعد از انقلاب در خدمت نظام تعلیم و تربیت استان بوده اند گروه بندی شده و به معاونت های مربوطه پیوست داده شده اند.

وی با اشاره به مدیریت پنهان و آشکار دانش آموزان در آموزش پرورش گفت: در سال گذشته بیش از ۴۸ هزار جلسه آموزش خانواده برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار ولی دانش آموز برگزار شد.

حسینی با بیان این که مشارکت اولیا در مدارس نباید محدود به مشارکت مالی شود افزود: اولیا می توانند با شرکت در طرح های ورزش یاری، دانش یاری، سلامتی یاری و مدرسه داری در امور مدرسه همراه آموزش و پرورش باشند.

وی ادامه داد: در این راستا ۹ کارگروه تشکیل و ۳۵ هزار کارگاه با حضور ۱۵۰ هزار ولی متخصص برگزار شده است.

حسینی با بیان این که بیش از ۷۰درصد مدارس استان حداقل سه تشکل علمی دانش آموزی دارند گفت: در کنار پارلمان دانش آموزی و شورای دانش آموزی رشد تشکل های علمی دانش آموزی درمدارس در آموزش و پرورش استان هدف گذاری شده است.

وی به با اشاره به این که خراسان رضوی در پروژه های نیمه تمام رتبه اول کشوری را دارد گفت: از پنج هزار و ۵۰۰ پروژه نیمه تمام وزارت آموزش و پرورش در کل کشور بیش از ۷۳۰ پروژه در خراسان رضوی است.

حسینی ادامه داد: دولت تعهد کرده است برای پیشرفت کار خیرین در امور مدرسه سازی تسهیلات بانکی ویژه ای در اختیار آن ها قرار دهد.

وی به اجرای طرح رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: معلمان از اول مهر احکام رتبه بندی را دریافت می کنند و در گام اول ۸۰درصد معلمان تا مبلغ ۳۵۰هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت.

حسینی با بیان این که بیش از ۲۰۰ هزار دانش آموز در پایگاه های اوقات فراغت ثبت نام کرده اند گفت: بیش از هزار و ۵۰۰ پایگاه اوقات فراغت به دانش آموزان خدمات ارائه می دهند.

وی تصریح کرد: در اموزش و پرورش خراسان رضوی جهت آمادگی در مشهد ۲۰۱۷ دبیرخانه ای در آموزش و پرورش استان و شورای سیاست گذاری با ۹ کارگروه استقرار پیدا کرده است که تمام رویدادهای فرهنگی ورزشی آموزش و پرورش را در این راستا هماهنگ کند.

حسینی به طرح برگزاری جشنواره علمی فرهنگی هنری معلمان جهان اسلام در مشهد ۲۰۱۷ اشاره کرد و افزود: این جشنواره با هدف گسترش فعالیت های فرهنگی هنری تعلیم و تربیت در جهان اسلام و افزایش همگرایی در نظام تعلیم و تربیت جهان اسلام و همچنین دست یابی به یک کتاب تحصیلی واحد در مدارس جهان اسلام حداقل در یک موضوع تاریخ اسلام طراحی شده است.

دهکده المپیک دانش آموزی در خراسان رضوی احداث می شود

در ادامه جواد پورجاهد، معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش خراسان رضوی از برگزاری المپیاد دانش آموزی در بخش پسران در مشهد خبر داد و گفت: سی و دومین المپیاد ورزشی دانش آموزی پسران از ۱۳ تا ۱۵ مرداد در مشهد برگزار خواهد شد.

وی با بیان این که ۲۱۰دانش آموز دختر خراسان رضوی جهت شرکت در این مسابقات به آذربایجان شرقی و فارس اعزام می شوند افزود: بیش از ۲۱۰ دانش آموز پسر استان در قالب کاروان های ورزشی در این مسابقات شرکت می کنند.

پورجاهد به ارائه طرح احداث دهکده المپیک دانش آموزی در استان پرداخت و گفت: با توجه به جمعیت یک میلیونی دانش آموزی در خراسان رضوی و کمبود سرانه فضای ورزشی دانش آموزان طرح دهکده المپیک دانش آموزی طراحی شده است.

وی ادامه داد: جهت احداث این المپیک به تخصیص اعتبارات ملی و استانی، از محل اعتبارات مشهد ۲۰۱۷، ماده ۱۸۰ و درآمدهای استانی نیاز است.