بابل - مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران، از شبهای قدر به عنوان فرصتی ارزشمند برای فهم عمیق کلام الهی یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران، حجت‌الاسلام ناصر شکریان، ضمن عرض تسلیت فرار رسیدن ایام شهادت امیر مومنان علی (ع)  و با اشاره به این که شب های قدر شب نزول قرآن و این شب ها بهترین فرصت برای دعا و استجابت آن است، گفت: قرآن از شب قدر با عنوان سلامت تعبیر کرده و فضیلت آن را بالاتر از هزار ماه ذکر می‌کند که این خود اهمیت تلاش برای درک فضائل این ماه را می رساند.

 وی با بیان این که همه مؤمنان باید با انس با کلام الهی دل‌های خود را به سوی حضرت حق رهنمون سازند تا بیشتر از فیوضات این شب ها بهره مند شوند، افزود: شب قدر آن شبی است که مقدرات یک سال آینده مؤمنان رقم می خورد این می تواند بهترین فرصت برای ساختن سرنوشت باشد.  

حجت‌الاسلام ناصر شکریان به فضیلت های شب های پر فیض قدر اشاره کرد و با بیان این که آیات قرآن همچون سوره مبارکه قدر و روایات های زیادی از معصومین(ع)، شب های قدر را از بالاترین فضیلت بین سایر شب ها و روزهای ماه مبارک رمضان معرفی می‌کند، افزود: قرآن از شب قدر با عنوان سلامت تعبیر کرده و فضیلت آن را بالاتر از هزار ماه ذکر می‌کند که این خود اهمیت تلاش برای درک فضائل این ماه را می رساند.  

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران ادامه داد: عمل به دستورات الهی، مقدمه ای برای رسیدن به عبودیت و خضوع در برابر حق تعالی است لذا ترک یک وظیفه ی شرعی آن هم با علم و آگاهی انسان را از مسیر عبودیت خارج می‌کند.

حجت‌الاسلام شکریان ارتباط با خداوند را سبب مصونیت انسان از گناهان عنوان کرد و اظهار داشت: عبادت زمینه این ارتباط را افزایش می‌دهد.

 وی با بیان این که شب‌های قدر فرصتی برای ایجاد ارتباط بیشتر با خداوند و فاصله گرفتن از وسوسه‌های شیطانی است، افزود: فهم و تعقل در آیات قرآنی به‌عنوان بالاترین عبادت در این شب‌ها سفارش شده است زیرا موجب تداوم و استمرار ارتباط با خداوند می‌شود.  

شکریان توسل به آیات قرآنی و تلاوت قرآن را بسیار ارزشمند دانست و تصریح کرد: شب قدر به دلیل نزول قرآن که به‌عنوان بهترین منبع هدایت برای انسان‌ها معرفی شده است، ارزشی بالاتر از هزار ماه پیدا کرده و انسان نیز می‌تواند با توسل به قرآن سعادت اخروی و دنیوی خود را رقم بزند.  

عضو شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به فلسفه قرآن سرگرفتن در این شب خاطرنشان کرد: قرآن سرگرفتن در این شب به معنای احترام لفظی و ظاهری به آن نیست بلکه به واسطه این هدیه بزرگ و ارتباط با خداوند، انسان تلاش می‌کند به جایگاه اصلی خود که بالاترین مقام در بین موجودات است برسد و عمل به قرآن را سرلوحه برنامه‌ها در زندگی قرار دهد.  

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که برای پیمودن نردبان ترقی باید احساس کنیم که نیازمند هستیم و رفع نیاز ما با نسخه های شفابخش قرآن و اهل بیت صورت می پذیرد، گفت: قرآن نسخه شفابخش و داروی دردهای ما است و باید به آن پناه ببریم تا بتوانیم مشکلات متعدد نظیر تکبر، حسادت، کم بینی و تنگ نظری را به‌وسیله آن درمان کنی

وی با بیان این که شب‌های قدر رقم زننده سرنوشت انسان است، گفت: از آنجا که سرنوشت انسان به دست خود اوست، هر قدر همتش را بالاتر ببرد زمینه تحول در سرنوشت خود را فراهم می‌کند