تبریز – استاندار آذربایجان شرقی بر ضرورت برطرف کردن مشکل سرمایه در گردش و نقدینگی واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل جبارزاده شامگاه دوشنبه در نشست با روسای بانک های عامل استان  که در خصوص بررسی نحوه توزیع تسهیلات ۳ هزار میلیارد تومانی بانک مرکزی برای بخش صنعت، معدن و بخش های تولیدی که با حضور مدیران عامل بانک ها و مسوولین سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق بازرگانی و صندوق توسعه صنعت و معدن برگزار شد، افزود: سفر اخیر ریاست جمهوری به استان برکات زیادی داشت.

وی با بیان این که بنده به نوبه خود به شدت با تسهیلات تکلیفی به بانک ها مخالفم و خواهان آن نیستم که به بنگاه های اقتصادی مثل بانک ها تکلیف کنیم و آن ها را موظف سازیم که این کارها را انجام دهند، ضمن اشاره به فلسفه تشکیل این جلسه اظهار داشت: در جلسات گذشته که با مسوولین و مدیران بانک ها تشکیل می دادیم، مدیران شعب با اشاره به بحث خط قرمز و رد نمودن آن ابراز می داشتند که اگربتوانیم به شکلی دست مدیران شعب استان را باز کنیم، آن ها می توانند اعتبارات خوبی را جذب کنند.

وی ادامه داد: در همین راستا سعی نمودیم تا شرایطی را ایجاد نماییم که محدودیت های موجود در بانک ها را از بین برداریم. از این روی با لحاظ نمودن مشکل و بحث نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی شرایطی را مهیا نماییم تا در راستای حمایت از تولید استان مان؛ هر بانک با مشتریان خود مذاکراتی را انجام دهند و تسهیلاتی را به آن ها تخصیص دهند.  

جبارزاده در ادامه با بیان این که متاسفانه در سال ۹۳ تسهیلاتی در این خصوص تخصیص نیافت، تصریح کرد: خوشبختانه با عنایت به سفر ریاست جمهوری و هیئت همراه دولت اعتدال، تدبیر و امید این فرصت و شرایط در استان مان ایجاد شد و طی جلسات برگزارشده که با حضور مدیران عامل بانک ها انجام شد در راستای برطرف نمودن مشکل سرمایه در گردش و نقدینگی واحدهای تولیدی استان، بر اساس برآورد اولیه سازمان صنعت، معدن و توسعه استان به صورت تقریبی مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان پیشنهاد شد.

جبارزاده در ادامه ضمن اشاره به تعهدات بانک رفاه برای احداث بیمارستان ۵۲۶ تخته در استان و تعهد بانک صنعت و معدن برای دوخطه کردن راه آهن تبریز به تهران و اصلاح و تسریع آن؛ بیان داشت: بر اساس مصوبه سفر ریاست جمهوری بانک مرکزی متعهد شده تا به میزان ۳ هزار میلیارد تومان توسط بانک های مختلف در استان برای حمایت از تولید استان مان به طرح های صنعتی، معدنی، کشاورزی و بخش های تولیدی اختصاص یابد.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه سخنان خود با تأکید بر تهیه لیست واحدهای تولیدی استان و بنگاه های زودبازده و بررسی مشکلات نقدینگی و سرمایه در گردش آن ها ابراز داشت: این تسهیلات جدید به خاطر سفراخیر ریاست جمهوری در استان است و تحقق و عملیاتی نمودن این مصوبه  وابسته به همت مدیران عامل و مسوولین استانی است و نیاز است که سریعا  با مشخص نمودن نام و مشخصات واحدهای تولیدی، بانک های عامل و عدد و ارقام تسهیلات لیست واحدهای تولیدی خود را تنظیم نموده، و به بانک مرکزی ارسال نماییم.

وی در ادامه، تحقق و عملیاتی شدن این مصوبه را تزریق خون تازه به شریان های تولیدی استان دانست و افزود: تزریق این خون تازه، انرژی جدید و نفس تازه ای در واحدهای تولیدی مان ایجاد خواهد کرد.