همدان - معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان از استقرار ۱۳۰۰ پایگاه ثابت و سیار جمع آوری زکات فطره در این استان خبرداد.

جعفرچهره قانی در گفتگو با خبرنگارمهر افزود: پایگاه های جمع آوری زکات فطره در روز عید سعید فطر، با استقرار در مصلی های برگزاری نماز، مساجد، حسینیه ها و میادین اصلی شهرها، بخش ها و روستاها زکات فطره و کفاره مردم متدین و نوعدوست را جمع آوری می کند.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان با بیان اینکه استقرار ۱۳۰۰ پایگاه برای جمع‌آوری فطریه و کفاره مردم استان پیش بینی شده است، یادآورشد: سال گذشته میزان فطریه عام جمع آوری شده توسط پایگاه های این کمیته شش میلیارد و ۴۷۲ میلیون ریال و فطریه سادات نیز ۱۵ میلیون و ۳۵۵ هزار ریال بوده است.

چهره قانی اظهارداشت: بر اساس پیش بینی ها میزان جمع‌آوری فطریه امسال در مقایسه با سال گذشته افزایش خواهد داشت.

وی همچنین گفت: پارسال ۱۳ میلیون و ۳۲۰ هزار ریال کفاره عمد و یک میلیارد و ۳۰۹ میلیون و ۲۰۸ هزار ریال کفاره غیرعمد جمع آوری شد.

چهره قانی ادامه داد: باهماهنگی‌های به عمل آمده با هیئت امنای مساجد مبالغ جمع‌آوری شده زکات فطریه در هر محل با شناسایی افراد نیازمند بین نیازمندان همان محل توزیع می‌شود.

وی گفت: زکات فطریه جمع‌آوری شده توسط پایگاه های کمیته امداد استان برای تهیه جهیزیه زوج‌های جوان زیرپوشش، کمک هزینه درمان، کمک به دانشجویان و دانش‌آموزان نیازمند و معیشت خانوادهای نیازمند هزینه می شود.

چهره قانی درپایان تاکیدکرد: مردم باید مبلغ فطریه خود را در اختیار مراکز مجاز قراردهند تا این کمک‌ها به دست نیازمندان واقعی برسد چراکه توجه به قشر ضعیف جامعه از ضروریات است.