رویا احمدیان در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح سیاست های اصلی پیشگیری از آسیب های اجتماعی در اردبیل گفت: ما در سه مرحله پیشگیری از آسیب ها را دنبال می کنیم.
وی افزود: در مرحله اول رصد آسیب و شناسایی مناطق آسیب خیز در استان است که انجام شده و مناطق آسیب خیز به صورت گسترده در تمامی شهرستان ها شناسایی شده است.
مدیر کل بهزیستی استان با بیان اینکه پایگاه های سلامت اجتماعی با هدف کنترل دامنه آسیب در این مناطق فعال شده است، افزود: تاکنون شش پایگاه را راه اندازی کردیم تا به صورت مستقیم در هنگام بروز آسیب مداخله کنند.
احمدیان در عین حال به بررسی مشکلات میان دستگاهی با بهره گیری از ظرفیت پایگاه ها اشاره کرد و ادامه داد: به عنوان مثال مشکلی در یکی از محلات به وجود آمده بود که با دستگاه مربوطه درمیان گذاشتیم تا رفع شود.
وی مرحله دوم پیشگیری از آسیب را ارتقا سطح آگاهی گروه های آسیب پذیر در مناطق آسیب خیز عنوان و اضافه کرد: در این خصوص کارگاه های آموزشی متعددی برگزار شده و کارگاه هایی نیز تا پایان سال برنامه ریزی شده است.
مدیر کل بهزیستی استان تصریح کرد: بعد از شناسایی مناطق آسیب خیز و گروه های آسیب دیده و آسیب پذیر توانمند سازی این گروه ها به جد مورد توجه است.
احمدیان افزود: در راستای توانمند سازی با مشارکت پایگاه های سلامت اجتماعی در نظر داریم در آینده نزدیک صندوق حمایت از مددجویان در محلات را راه اندازی کنیم.
وی تاکید کرد: صندوق حمایت می تواند در راستای اشتغال مددجویان گام های اساسی برداشته و در این راستا با احصا نیازها پتانسیل های موجود را به شکل بهینه به کار گیرد.