به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالحسن فیروز آبادی در خصوص وضعیت واحدهای تولیدی گفت: برخی از واحدهای اقتصادی به دلیل نبود نقدینگی (کمبود سرمایه در گردش) و هزینه بالای واردات، دچار مشکل شده بودند.
قائم مقام وزیر کار ادامه داد: از آنجا که بسیاری از واحدها به دلیل وجود تحریمها نمی توانستند مواد اولیه مورد نیاز را از محل خط اعتباری تامین کنند، مجبور می شدند از روشهای پُرهزینه تری مواد اولیه را از خارج تهیه و وارد کنند که در نهایت این موضوع منجر به افزایش هزینه های تولید می شد.
فیروزآبادی با اشاره به امضای بیانیه جمع بندی هسته ای میان جمهوری اسلامی ایران و ۱+۵، بیان داشت: بازار کار ایران به تدریج شاهد بهبود و رونق خواهد بود، زیرا تحریمها مشکلات متعددی را برای برخی از واحدهای اقتصادی ایجاد کرده بود.
وی تصریح کرد: ۳۰ تا ۴۰ درصد از مشکلات واحدهای اقتصادی به دلیل نبود سرمایه در گردش بود که با رفع تحریمها پیش بینی می شود این مشکلات از سر راه واحدها برداشته شود.
این مقام مسئول در وزارت کار با اشاره به توان مهندسی بالای ایران، گفت: ایران به لحاط توانمندی بالای نیروی انسانی حتی در دوران تحریم در بسیاری از طرح های مهندسی خارج از کشور برنده می شد اما این موقعیت را به دلیل ناتوانی در تامین اعتبار و ضمانت نامه های بانکی مورد نیاز از دست می داد.
قائم مقام وزیر کار ادامه داد: خوشبختانه با بهبود تعاملات بین المللی موانع یادشده رفع خواهد شد و تردیدی نیست که توان مهندسی ایران می تواند در بسیاری از کشورها مجری طرح های اقتصادی باشد.
وی با اشاره به اینکه متوقف کردن شرایط اقتصادی زمانبر است، گفت: رونق اقتصادی هم به زمان نیاز دارد و تحولات یک شبه رخ نمی دهد.
به گفته وی، زمانی که هزینه تولید کاهش یابد و توان اقتصادی مردم هم با رونق اقتصادی افزایش یابد، تحرکی در اقتصاد ایجاد خواهد شد.
فیروزآبادی در خصوص نگرانی از پولهایی که با رفع تحریمها به ایران برگشت داده می شود، تاکید کرد: این دغدغه مقام معظم رهبری و دولت است که این پولها صرف توانمندی پایه های تولید در کشور شود. نشستهای متعددی در شورای اقتصاد در دولت برگزار شد و تلاشهای زیادی صورت گرفته که منابع آزاد شده به سمت واردات نرود و همانگونه که در سالهای گذشته بیماری هلندی اقتصاد کشور را در بر گرفت، به بیماری اقتصادی از این دست مواجه نشویم.