همدان - رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید براینکه اثربخشی در فعالیت های فرهنگی به یک حلقه مفقوده تبدیل شده است، گفت: این فقط مختص بسیج دانشجویی نیست بلکه درهمه دستگاه ها مشهود است.

به گزارش خبرنگارمهر، داوود گودرزی شامگاه جمعه در هفتمین دوره خط امام (ره) که درسالن چمران دانشگاه بوعلی برگزار شد به مباحث اخلاق تشکیلاتی اشاره کرد و افزود: ارزش عمر و وقت بسیارگران بها است که در این راستا باید برای وقت خود ارزش قائل باشیم.

وی با تاکید براینکه یکی ازمعضلات بسیج دانشجویی جدی نگرفتن کارها است و در این راستا مقام معظم رهبری می فرماید یکی از مشکلات ما در کشور این است که حرف می زنیم ولی عمل نمی کنیم، اظهارداشت: باید درانجام وظایف محوله جدی تر باشیم و برای خود برنامه های عملیاتی را تدوین کنیم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در ادامه به چرایی تشکیل دوره های خط امام (ره) اشاره کرد و گفت: دوره های خط امام از سال گذشته هم به صورت استانی و هم به صورت متمرکز در سطح کشور برگزار می شود.

دوره های تشکیلاتی – تربیتی خط امام(ره) درقالب ۱۱ دوره متمرکز از سوی سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار می شودداوود گودرزی با بیان اینکه دوره های تشکیلاتی – تربیتی خط امام(ره) درقالب ۱۱ دوره متمرکز از سوی سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار می شود، عنوان کرد: در قالب دوره های تشکیلاتی – تربیتی خط امام(ره) در هراستان نیز یک دوره برگزار می شود.

وی به چرایی نیاز جامعه به امام و خط امام (ره) اشاره کرد و با بیان اینکه برگزاری این دوره ها بسیار مهم است، گفت: امام خمینی (ره) هم به ما هویت می بخشد و هم شاخص و معیار تشخیص درست از نادرست و حق از ناحق است و مسیر حرکت را مشخص می کند.

داوود گودرزی ادامه داد: اگر از این سه ویژگی امام شناخت پیدا کنیم می فهمیم که باید در چه افق و مسیری حرکت کنیم تا انقلاب اسلامی ایران از مسیر اصلی خود منحرف نشود.

وی با تاکید براینکه انقلاب اسلامی ایران باید وجه تمایزی با سایر انقلاب ها داشته باشد، افزود: وجه تمایز انقلاب ایران با نگاه به مکتب و آرمان های امام خمینی(ره)محقق می شود.

این مسئول با بیان اینکه تحریف خط امام در همه زمینه ها از جمله اقتصاد، فرهنگ، سیاست داخلی و خارجی و غیره ازهمان ابتدای انقلاب آغاز شده است، اظهارداشت: نسل جوان و دانشجوی مسلمان باید در همه این زمینه ها شناخت خوبی پیدا کند چرا که رسالت جوانان انتقال اندیشه ها و آرمان های امام و انقلاب به نسل های آینده است.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر اینکه نسل سوم و چهارم انقلاب واسط بین نسل های بعدی هستند، گفت: باید این واسطه گری را به درستی انجام دهیم و این آرمان های انقلاب را بگیریم و به نسل های آینده منتقل کنیم.

گودرزی با اشاره اینکه در انتقال آرمان های انقلاب شناخت امام خمینی(ره) یکی از ضروریات است، عنوان کرد: دراین راستا باید مکتب و اصول خط امام خمینی(ره) را بدانیم چنانچه که مقام معظم رهبری هر ساله در ۱۴ خرداد ماه درمورد امام راحل و مکتب و خط ایشان توضیح می دهند که با این حرکت یک پیام را منتقل می کنند که اگر حواسمان نباشد لطمه خواهیم خورد.

وی با اشاره به اینکه برخی خود را پیرو خط امام معرفی می کنند  ولی رفتار و عمل آنها، با بیان آنها متناقض است، گفت:باید با پوست و گوشت خود این مسئله را لمس کنیم لذا این مهم باید مطالعه و با تحقیق محقق شود.

داوود گودرزی در ادامه با بیان اینکه دوره های تشکیلاتی – تربیتی خط امام در قالب چهار گام اجرا می شود، افزود: درگام نخست باید بعد یا حین برگزاری دوره نگرش و باور خود را نسبت به پدیده های پیرامونی خود اصلاح کنیم و زاویه دید خود را نسبت به انقلاب، بسیج و مردم بازتر کنیم و بدانیم که در کجای معادلات این کشور قرار داریم و قرار است که چه نقشی را در اداره جامعه داشته باشیم.

قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی رسما افتتاح شده است وی با اشاره به اینکه قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی رسما افتتاح شده است، افزود: هزار و ۲۰۰ گروه جهادی در کشور فعالیت می کنند که هدف این است که این گروه های بیشتر وقت خود را صرف مبارزه با مفاسد اقتصادی و اجرای اقتصادی مقاومتی کنند تا این معضل با پرچمداری درست ویک مبارزه سیستمی هوشمند و هدفمند درعرصه مبارزه با مفاسد اقتصادی برطرف شود.

این مسئول ادامه داد : دراین راستا باید همه استان ها و دانشگاهها در زمینه مبازره با مفاسد اقتصادی حضور فعال داشته باشند تا این معضل برطرف شود.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با بیان اینکه هر چه همت و نگاه عمیق تری به موضوعات داشته باشیم خداوند نیزبه همان میزان به کمک می کند، اظهارداشت: ظرفیت بسیج دانشجویی زیاد است که اگر اراده کنیم می توانیم به همه آنها برسیم.

داوود گودرزی با اشار به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند اکنون درعرصه جنگ نرم قرار داریم و جنگ نرم جنگ اراده ها است، گفت: اگر اراده قوی داشته باشیم می توانیم درهمه عرصه ها از جمله منطقه ای، داخلی، فرهنگی، اقتصادی و غیره پیروز شویم.

وی تاکید کرد: همه باید تلاش کنیم تا نگرش و باورهای خود را نسبت به مسائل پیرامونی و انقلابی خود تقویت کنیم.

گودرزی گام دوم را انقلاب اخلاقی بیان کرد و با تاکید بر اینکه این مهم را باید هر کس از خودش آغاز کند، گفت: در این مرحله یک خلا بسیار بزرگی بسیجی ها دارند که کم کم از آن دور می شوند که همین امر موجب لطمه خوردن آنها می شود و آن اخلاق است.

وی ترک گناه انجام واجبات به ویژه نماز را موجب رویش معنویت درجوانان عنوان کرد و افزود: امروزه در تشکل های دانشجویی به یک انقلاب اخلاقی نیاز داریم چنانچه رهبری فرمودند اگر می خواهید دانشگاه را فتح کنید باید با اخلاق باشید پس اگر دانشجوی بسیجی با اخلاق باشد دانشجویان به او جذب می شوند.

این مسئول با بیان اینکه دغدغه روزانه ارزش انسان را تعیین می کند، اظهارداشت: دنیا درشرایط دیگری قرار دارد چنانچه روزانه خبرهایی در زمینه یمن منتشر می شود که این یک برنامه ساده نیست بلکه نقطه عطفی در تاریخ کشور و جهان اسلام است.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور رشد همه جانبه را گام سوم برنامه تشکیلاتی – تربیتی عنوان کرد و افزود: اگر می خواهیم از مسیرانقلاب منحرف نشویم باید به عنوان یک نیروی تراز اول انقلابی رشد همه جانبه داشته باشیم.

گودرزی با اشاره به اینکه این گام دارای شش بعد است، یادآورشد: اخلاق و معنویت، معرفت و شکل گیری چارچوب اندیشه های منطبق با اسلام ناب، بصیرت، مهارت، عقلانیت و اندیشه ورزی و تعقل و تفکر، جسم سالم شش بعد رشد همه جانبه نیروی بسیجی دانشجو است.

وی با تاکید براینکه سه گام اول فردی هستند، گام چهارم را مختص بسیج دانشجویی عنوان کرد و افزود: در گام چهارم وظیفه داریم که تشکیلات بسیج دانشجویی را ارتقا دهیم که در این راستا باید فهم  درست تشکیلاتی، فهم درست از بسیج و چرایی تشکیل بسیج و برنامه ریزی داشته باشیم.

گودرزی با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) بسیج دانشجویی را تاسیس کرد که انقلاب تدوام داشته باشد، اظهارداشت: در این راستا امام خمینی(ره)استدلال درستی داشتند که مدیران آینده کشور از دانشگاه ها بیرون می آیند پس باید آرمان ها را بشناسند.

ایدئولوژی، رهبری و نیروی وفادار به رهبری و ایدئولوژی را ازعوامل موفقیت و ماندگاری در انقلاب است وی ایدئولوژی، رهبری و نیروی وفادار به رهبری و ایدئولوژی را از عوامل موفقیت و ماندگاری درانقلاب عنوان کرد و ادامه داد: انقلاب ایران نخستین انقلاب در دنیا است که وارد دهه چهارم شد و از مسیر اصلی خود منحرف نشد.

گودرزی با بیان اینکه تدوام انقلاب اسلامی باید دغدغه شبانه روزی بسیجیان باشد، گفت: مهمترین کار در این راستا انجام کارهای تربیتی است که آینده انقلاب را تامین شود.

وی در ادامه به مرحله سوم از گام چهارم که برنامه ریزی است اشاره کرد و افزود: در این راستا باید نیاز سنجی، مخاطب سنجی و غیره را مد نظر قرار دهیم و برای آنها سناریو داشته باشیم چنانچه اگر وضع فرهنگ در دانشگاه ها مناسب نیست باید برای آن برنامه داشته باشیم و فقط به برگزاری چند همایش و نمایشگاه اکتفا نکنیم.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید براینکه باید از نیازها، بودجه و نیروی انسانی خود در دانشگاه خودآگاهی داشته باشیم اظهارداشت: دراین راستا باید ابزارها و مخاطبان خود را بشناسیم چرا که پنج نوع مخاطب وجود دارد که که باید متناسب با آنها برنامه ریزی شود.

گودرزی با تاکید براینکه اثربخشی درفعالیت های فرهنگی به یک حلقه مفقوده تبدیل شده است، گفت: این فقط مختص بسیج دانشجویی نیست بلکه در همه دستگاه ها مشهود است.

وی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی هر دانشکده باید یک نشریه داشته باشد، گفت: اگر بسیج دانشجویی یک نشریه منظم و هفتگی نداشته باشد، تعطیل است.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر اینکه تابلو اعلانات دانشگاه ها نیز موجب جذب مخاطب می شود، افزود: فضای گفتگوی منطقی در دانشگاه ها نیز باید به دور از هیاهو، ترس و توهین به مقدسات برپا باشد.

گودرزی با اشاره به اهمیت فضای مجازی برای تبلیغات سالم اشاره کرد و اظهارداشت: فضای مجازی باید فضای تولید محتوا و پیام رسانی در زمینه مختلف از جمله امر به معروف و نهی از منکر و سبک زندگی اسلامی به مخاطب باشد.

وی درپایان اولویت های مهم بسیج دانشجویی را فراگیری و جذب حداکثری بسیج دانشجویی، مطالبه گری آرمان‌ها و احیای اخلاق و معنویت در دانشگاه‌ها عنوان کرد.