ابراهیم فروزش کارگردان سینمای کودک و نوجوان درباره چگونگی احیای این شاخه از سینمای ایران در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: پیش از این فیلمنامه نویسان و یا کارگردان های فعال در این عرصه فیلمنامه های خود را می نوشتند و منتظر می ماندند تا تهیه کننده ای بیاید و فیلمنامه را بخرد و یا در ساخت آثار سرمایه گذاری کنند، اما نوشتن فیلمنامه در حوزه کودک و نوجوان شرط کافی برای فعالیت در این عرصه نیست بلکه فیلمسازان فعال باید دست به کار شوند و دنبال سرمایه و اسپانسر هم برای ساخت آثار خود در حوزه فیلم کودک و نوجوان باشند.
فروزش افزود: وضعیت سینمای کودک و نوجوان به گونه ای است که برای ماندن در این سینما باید جنگید تا همین داشته اندک را با بی درایتی مدیران از دست ندهیم. باید بار دیگر دست به دست هم دهیم و سینمای کودک را که در راس آن جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان است، احیا کنیم.
کارگردان فیلم تحسین شده «کلید» با اشاره به انتخاب علیرضا شجاع نوری به عنوان دبیر بیست و نهمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان بیان کرد: تا این لحظه از ساز و کارها و برنامه ریزی برای برگزاری این دوره از جشنواره خبر ندارم، اما به این مطلب باور دارم که علیرضا شجاع نوری انتخاب خوبی برای دبیری این جشنواره بوده است.
وی متذکر شد: علیرضا شجاع نوری یکی از مدیران مسلط به کار است و همواره ایده های جدید برای ارائه دارد و برگزاری المپیاد فیلمسازی برای نوجوانان یکی از همان ایده های جدید است که مطمئن هستم به بار می نشیند.
فروزش در پایان گفت: سینمای ایران با ساخت فیلم های کودکانه به دنیا معرفی شد و نهال دیروز به درختی جوان و بیست و نه ساله تبدیل شده که باید قدر این داشته ارزشمند را دانست. من امیدوارم مدیریت شجاع نوری در این عرصه تنها معطوف به جشنواره امسال نباشد و شرایطی فراهم شود که دبیری این رویداد سینمایی را در دوره های متمادی به عهده داشته باشد و بتواند برنامه های خود را به درستی اجرایی کند.